25.06.2020
Distins, gratios si modern, brandul Mia Bella este acum si mai aproape. Magazinul s-a lansat online

Rochii vaporoase, fuste senzuale, costume elegante… toate sunt acum la doar un click distanta. Brandul autohton de haine pentru femei Mia Bella s-a deschis si in regim virtual, cu livrare la nivel mondial.

 

In doar un an,  Mia Bella a reusit sa devina unul dintre cele mai cunoscute branduri moldovenesti. Colectiile Mia Bella te cuceresc prin simplitatea sofisticata a croielilor, combinatia de printuri deosebite si culori dintre cele mai in voga. Astazi, articolele vestimentare ale acestei marci pot fi comercializate prin cel mai modern instrument de vanzare – online. Femeile Mia Bella pot achizitiona creatiile brandului in orice colt al lumii s-ar afla, iar comanda va ajunge in cel mult 5 zile lucratoare. In plus, exista si posibilitatea de a schimba sau returna produsul.

Fondatoarea brandului, Alina Cebotari, afirma ca „Orice femeie merita sa fie admirata”. Tocmai de asta, cele ce aleg sa poarte creatiile MiaBella sunt femei pline de viata si energie, prefera nuantele aprinse si combinatiile indraznete si vor sa atraga toate privirile, fiind mereu in centrul atentiei. Stilul Mia Bella este modern, elegant, feminin si comod in acelasi timp.

Pentru a-ti completa garderoba cu tinute pline de farmec, gratie si stil, acceseaza situl miabella.md sau paginile de Facebook si  Instagram ale brandului.

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie