27.01.2022
Cum sa porti o esarfa de matase! Cel mai trendy accesoriu al acestui sezon - FOTO

Esarfa de matase este una dintre acele tendinte care revine in moda o data la cativa ani. Ultima oara accesoriului dat a fost in trend in 2019. Atunci rapper-ul A$AP Rocky a aparut pe covorul rosu cu o esarfa si doar cateva saptamani mai tarziu, a explicat fanilor cum se leaga corect acest accesoriu.

Influenta rapperului asupra industriei modei si-a facut amprenta. In scurt timp esarfa de matase a fost purtata de multe vedete, iar publicatiile de moda au decis ca este una din cele mai trendy piese vestimentare.

Cu toate acestea esarfa a disparut rapid din moda si a fost inlocuita cu palariile de paie de la brand-ul Jacquemus si palariile de tip galeata de la Prada.

Aparitie provocatoare pe Instagram! Eva Timus s-a fotografiat intr-o tinuta transparenta: „Te tin minte de la show-ul Golos, erai o fetita mica si timida” - FOTO

Chiar si asa, esarfa a revenit in moda si pentru asta nu trebuie sa le multumesti brandurilor globale, ci Tik-Tokerilor.

Nu este un secret pentru nimeni ca TikTok-ul a inceput sa stabileasca tendinte la fel de bine ca si designerii. Pantofii cu platforma supradimensionata, fustele scolaresti in carouri sunt doar cateva dintre lucrurile care au revenit la moda in ultimii doi ani datorita popularei retele de socializare.

Cand in vara anului 2020, TikToker-ii au sugerat purtarea unui esarfe pe post de top, a devenit evident ca o astfel de tendinta va fi apreciata si de influenceri precum Bella Hadid si Dua Lipa.

Emilian Cretu, in rol de tatic! Vezi cum se pregateste actorul de aparitia pe lume a fetitei sale - VIDEO

Cu toate acestea, esarfa purtata pe cap a revenit in moda abia in anul 2021. In scurt timp accesoriul a aparut si in colectiile de toamna-iarna ale celor mai populare case de moda din lume. Revistele de moda au dat un verdict: „Esarfele de matase au revenit in moda.”

Tendinta pentru esarfele de matase a fost preluata de vedete. Accesoriul a fost deja vazut de mai multe ori pe Instagram-ul lui Dua Lipa si a Rihannei.

Dianna Rotaru - in pragul disperarii chiar inainte de Eurovision: „Va dau acum vestea cea trista. Din pacate oamenii nu ma pot ajuta, ma vor ajuta instantele.” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie