25.03.2020
Costumul tricot - cel mai trendy articol vestimentar pentru perioada de carantina

Direct din anii '90, costumul tricot revine triumfator in garderobele fashionistelor. In perioada de autoizolare acasa, acesta a devenit principalul trend in materie de fashion. Influencerii si vedetele si-au achizitionat deja mai multe modele si bine au facut. Costumul se incadreaza foarte bine in rutina de carantina: e perfect pentru gatit, jucat cu cei mici, dar si pentru conferintele online cu echipa de la job.

Intrucat epidemia de coronavirus este in plin apogeu in Europa, tot mai multa lume prefera sa ramana acasa, decat sa se expuna riscului de a iesi afara.

Petrecem acasa tot timpul, iar garderoba noastra de casa pare sa nu mai faca fata solicitarilor si in fiecare dimineata ne trezim cu gandul: „Ce mai imbrac azi? Acelasi trening gri?”

Ei bine, dupa o cercetare minutioasa a profilelor de Instagram ale influencerilor suntem convinsi - costumul din tricot este vedeta acestei perioade debusolante pentru fiecare dintre noi. Iata cateva dintre modelele care, cu siguranta, iti trezesc dorinta de a le imbraca.

Sursa foto: Pinterest, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie