25.03.2020
Costumul tricot - cel mai trendy articol vestimentar pentru perioada de carantina
<p>Direct din anii '90, costumul tricot revine triumfator in garderobele fashionistelor. In perioada de autoizolare acasa, acesta a devenit principalul trend in materie de fashion. Influencerii si vedetele si-au achizitionat deja mai multe modele si bine au facut. Costumul se incadreaza foarte bine in rutina de carantina: e perfect pentru gatit, jucat cu cei mici, dar si pentru conferintele online cu echipa de la job.</p>

Intrucat epidemia de coronavirus este in plin apogeu in Europa, tot mai multa lume prefera sa ramana acasa, decat sa se expuna riscului de a iesi afara.

Petrecem acasa tot timpul, iar garderoba noastra de casa pare sa nu mai faca fata solicitarilor si in fiecare dimineata ne trezim cu gandul: „Ce mai imbrac azi? Acelasi trening gri?”

Ei bine, dupa o cercetare minutioasa a profilelor de Instagram ale influencerilor suntem convinsi - costumul din tricot este vedeta acestei perioade debusolante pentru fiecare dintre noi. Iata cateva dintre modelele care, cu siguranta, iti trezesc dorinta de a le imbraca.

Sursa foto: Pinterest, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie