03.05.2021
Costa peste 100 de mii de euro! Vezi bijuteriile preferate ale divei Jennifer Lopez si cat valoreaza acestea

Jennifer Lopez poate fi pe buna dreptate numita regina diamantelor - le adora si le poarta in fiecare zi, alegand cu pricepere bijuteriile pentru orice ocazie. Am studiat fotografiile vedetei pe parcursul anilor si am observat ca din anii 1990 pana in prezent ea prefera anumite tipuri de bijuterii. Daca stilul cantaretei iti este aproape, cu siguranta toate informatiile de mai jos iti vor fi utile.

Stifturi cu diamante

Stifturile cu diamante pot fi potrivite atat la birou, cat si la un eveniment de gala, chiar daca este vorba despre o ceremonie Oscar. Jennifer Lopez apare adesea in ele pe covorul rosu sau la evenimente importante, combinandu-le cu costume clasice si cu guleruri.

Pretul unei astfel de bijuterii este de peste 2500 de euro.

Iar aceasta pereche, pe care o are vedeta, costa aproape doua mii de euro.

Moldoveanca cu aproape 2 milioane de urmaritori, dezvaluie secretele de frumusete. Marinela Bezer - pas cu pas despre ingrijirea sa zilnica, dar si cum sa obtii un corp de invidiat ca la ea - VIDEO

Cercei inele

Daca te gandesti ce accesoriu este asociat cu cantareata, primul lucru la care se gandesc majoritatea oamenilor este cu siguranta cerceii - cerc. Gros, subtire, mare si gigantic, cu sau fara diamante - Jennifer Lopez poate fi vazuta si astazi purtand astfel de inele. Daca iti este dor de anii 1990 si 2000, aceasta bijuterie te va ajuta sa arati ca idolii din copilarie.

Acesti cercei, sunt la pretul de peste 16 mii de euro. 

Iar aceasta, aproape 3 mii.

Pandantiv cu litere

„Bella”, ne spune Jennifer Lopez cu colierul ei la „ 2000 MTV Video Music Awards”. Carrie Bradshaw a iubit si ea astfel de pandantive si multi inca vor astfel de pandative. 

Un astfel de pandativ costa peste 280 de euro.

Natalia Gordienko - in centrul atentiei la petrecerea lui Filip Kirkorov! Moldoveanca s-a distrat cu Olga Buzova, Geegun, Jony si multe alte vedete ale showbizului rusesc, de parca nici nu exista pandemia - VIDEO

Bratari cu diamante

Un alt favorit al garderobei de seara a cantaretei sunt bratarile cu diamante. Uneori vedeta le poarta mai multe simultan - aceasta tehnica este potrivita daca porti o rochie simpla, de exemplu, una neagra. 

Daca iti doresti o astfel de bratara ca a vedetei, trebuie sa scoti din buzunar aproape 100 de mii de euro. 

Cu iepurasi vii, in sanul familiei! Vezi cum au sarbatorit vedetele de la noi in acest an, Invierea Domnului: „Avem un loc preferat de sarbatori - satul bunicii"

Pandantiv - cruce

Jennifer Lopez nu-si ascunde credintele religioase, iar pandantivul de diamant in forma de cruce pare sa-i serveasca drept talisman, atat de des il poarta.

Un pandativ asemanator cu a vedetei costa aproape 3 mii de euro. 

Tu esti gata sa scoti asa sume de bani din buzunar pentru o bijuterie? 

Citeste si :  Nemachiate sunt la fel de frumoase! Cum arata Sharon Stone, Charlize Theron, Jennifer Lopez si alte vedete trecute de 40 de ani, fara machiaj
Articole din aceeasi categorie