09.05.2024
Cine este bărbatul misterios care a însoțit-o pe Shakira la Met Gala 2024. Noul iubit, Lucien Laviscount, nu a fost prezent la eveniment

Shakira a întors toate privirile la Met Gala 2024. Artista a pășit însoțită pe celebrele scări ale Muzeului Metropolitan de Artă din New York, însă nu de Lucien Laviscount, presupusul iubit. Cine este bărbatul care a însoțit-o pe cântăreață la eveniment?

Shakira nu putea lipsi de la unul dintre cele mai importante evenimente din industria divertismentului. Artista a întors toate privirile pe covorul roșu de la Met Gala 2024. Chiar dacă se zvonește că ar avea o relație cu actorul Lucien Laviscount, ei bine, acesta nu a fost prezent la eveniment.

GettyImages-2151830918

Shakira a făcut senzație cu ținuta ei la Met Gala 2024. Pe scările Muzeului Metropolitan de Artă din New York, artista a strălucit și toate aparatele de fotografiat au fost îndreptate către ea. Diva în vârstă de 47 de ani și-a făcut debutul la eveniment într-o rochie cu tăieturi îndrăznețe care i-au pus în evidență trupul sculptat.

GettyImages-2151980406

Trena impunătoare a rochiei care poartă semnătura Carolinei Herrera și broșa din zona bustului au oferit ținutei un aer de eleganță.

Detaliul pe care toată lumea l-a observat la intrarea la eveniment este bărbatul care a fost alături de Shakira, deși în ultima vreme s-a tot speculat că ar avea o relație Lucien Laviscount, în vârstă de 31 ani.

GettyImages-2151822176

Se pare că Shakira a venit însoțită de Wes Gordon, la Met Gala 2024. Potrivit okmagazine.ro, bărbatul misterios este chiar directorul de creație al casei de modă Carolina Herrera.

Articole din aceeasi categorie