04.12.2019
Ce tinute au purtat Carmen Iohannis si Melania Trump la receptia organizata de Regina Elisabeta a-II-a la Palatul Buckingham
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si sotia sa, Carmen, au participat la receptia organizata de Regina Elisabeta a-II-a in seara de 3 decembrie. Prima Doamna a Romaniei a ales o tinuta simpla, dar foarte eleganta, accesorizata cu pantofi si poseta de aceeasi nuanta. S-a intrecut in vestimentatie chiar cu Melania Trump, Prima Doamna a Americii si fost fotomodel.

Zi importanta pentru presedintele Romaniei. Klaus Iohannis a fost invitat sa participe la Reuniunea NATO la Nivel Inalt de la The Grove, Watford (Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord). Alaturi de sotie, seful statului roman a luat parte la receptia organizata de Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham de la Londra, la ora 20.00, ora Romaniei.

Ce tinuta a purtat Carmen Iohannis la receptia organizata de Regina Elisabeta a-II-a la Palatul Buckingham

Regina i-a avut alaturi si pe ceilalti membri ai Familiei Regale, respectiv, pe Printul Charles, pe Camilla (Ducesa de Cornwall) si pe Kate (Ducesa de Cambridge).

Prima Doamna a Romaniei atrage de fiecare data atentia atunci cand participa la evenimente oficiale alaturi de Klaus Iohannis. Toate privirile sunt indreptate asupra tinutelor pe care le poarta, de foarte multe ori fiind criticata aspru.

De aceasta data, Carmen Iohannis a imbracat o tinuta creata de Andreea Tincu, o rochie simpla, bleumarin, pana la genunchi, o lungime potrivita pentru acest tip de eveniment, conform spuselor criticilor de moda. La aceasta rochie, Prima Doamna a României a asortat o pereche de pantofi stiletto si o poseta, amble culoarea corai.

Ce tinuta a purtat Carmen Iohannis la receptia organizata de Regina Elisabeta a-II-a la Palatul Buckingham

Dupa receptia oferita de Regina in salonul verde al Palatului Buckingham, oficialii au fost oaspetii premierului britanic, Boris Johnson, care a oferit o intalnire informala in 10 Downing St. si care i-a invitat sa impodobeasca impreuna bradul de Craciun.

La eveniment au fost prezenti si cancelarul german, Angela Merkel, presedintele francez, Emmanuel Macron, premierul canadian, Justin Trudeau, dar si Donald Trump, alaturi de Prima Doamna a Americii. Carmen Iohannis si Melania Trump au socializat o buna parte din timp.

Fostul fotomodel a optat pentru o tinuta mai stilata, a ales sa imbrace o capa galbena de la un brand cunoscut, care ar costa in jur de 7.700 de dolari. A asortat-o la o rochie magenta si o pereche de pantofi de aceeasi nuanta, modelul sau preferat de la Christian Louboutin.

Foto: Administratia prezidentiala, Profimedia

Articole din aceeasi categorie