03.04.2019
Ca la Hollywood! Ionel Istrati a optat pentru o tinuta neordinara la Balul de primavara "Aquarelle" - VIDEO
Interpretul Ionel Istrati a fost cel care a dat startul spectacolului cu aroma primavaratica a revistei "Aquarelle". Tanarul a decis sa fie un invitat ascultator si a respectat cu strictete dress-codul recomandat de organizatori.

Asa cum nuanta care s-a impus in cadrul balului a fost roz, Ionel s-a afisat la eveniment intr-un costum all-pink, pe care l-a asortat cu o camasa de un alb imaculat. Cantaretul i-a dat un aer casual tinutei, optand pentru o pereche de adidasi albi.

Outfit-ul este creatia designerului Mircela Moroz. „Ea imi produce toate tinutele din videoclipurile mele. Apropo, este foarte talentata.”


Mai rar intalnesti culoarea roz intr-o garderoba masculina, Ionel spune ca a fost si pentru el o provocare: „Eu particip la Balul de Primavara „Aquarelle” inca de la primele editii si cred ca am imbracat toate nuantele posibile. Anul acestea, fetele de la revista, impreuna cu Angela Sirbu, m-au convins ca rozul va fi foarte ok. Am fost invitat sa deschid balul si trebuia sa dau eu tonul acestui frumos eveniment.”,  marturiseste artistul.

In general, cand este vorba despre lookurile pe care le abordeaza in scena, Ionel trateaza acest subiect cu multa seriozitate. „Tinuta este un aspect foarte important intr-o evolutie. Cel putin asa este in cazul meu. Mereu ma stradui sa arat bine. Costumul de la Balul de Primavara este si el destul de solid, doar ca in nuanta evenimentului. Tin sa iti spun insa ca acum sunt concentrat pe alt concert. In iulie, voi fi invitatul special la gala concursului international „Slaveanschii bazar”, unde voi avea o performanta frumoasa, impreuna cu mai multi interpreti rusi celebri si acolo ma voi stradui sa am o tinuta reprezentativa.”, a conchis interpretul.

Balul de primavara „Aquarelle” a avut loc in acest weekend, pe 30 martie. La eveniment au participat mai multi artisti locali, dar si invitati din Romania.

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Arhiva personala

Articole din aceeasi categorie