20.11.2020
Blana - prietena luxoasa a oricarei femei, dar si a barbatilor. Svetlana Barbarova: „Barbatilor le place sa poarte blanuri din nurca, trebuie sa fie de culoare neagra si sa fie mai barbatoasa...”

In mai putin de doua saptamani intram oficial in iarna, iar asta inseamna ca e timpul paltoanelor cat mai calduroase si, bineinteles, a blanurilor pretioase. Si pentru ca iarna nu e doar despre frig si zapada, dar mai ales despre sarbatori si multe daruri, o haina care sa tina de cald si in acelasi timp sa confere lux si eleganta este cadoul ravnit de multe femei.

Iarna ne face sa scoatem din garderoba vedetele acestui anotimp, blanurile si paltoanele. In acest sezon, moda aduce un suflu proaspat, care sa satisfaca pana si cele mai sofisticate gusturi.

Chiar daca femeile sunt cele poarta pe larg aceasta haina, nici barbatii nu se eschiveaza sa incerce ceva scump si luxos. 

„De obicei, barbatilor le place sa poarte blanuri din nurca, trebuie sa fie de culoare neagra si sa fie mai rigida, mai barbatoasa.”, sustine Svetlana Barbarova, proprietara unui magazin de blanuri.

Svetlana sustine ca sunt dispusi sa satisfaca gusturile oricarui barbat si mereu pot sa le vina in ajutor pentru a alege sau coase o blana potrivita.

Anul acesta gama de culori este foarte diversa si se gasesc blanuri pe placul oricarei cliente, iar echipa ei se straduie sa fie in trend cu cele mai deosebite modele.

Cum alegem corect o blana si cu ce putem sa o asortam afla din interviul urmator.

Citeste si :  Angelina Jolie, de nerecunoscut! Cum apare ea in rolul personajului de basm in noul film „Come away”

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie