13.06.2019
Bijuterii la moda in 2019. Scoici, perle si coliere supradimensionate
Bijuteriile la moda in 2019 sunt mari, emana forta, dar si creativitate. In acest an se poarta cerceii si colierele supradimensionate si bratarile ce ies in evidenta. La mare cautare sunt insa si scoicile sau perlele. Asadar, femeia anului 2019 este una singura pe ea, care nu se teme sa-si arate latura indrazneata, purtand accesorii neobisnuite.

1. Cerceii supradimensionati

Sezonul acesta cerceii au reveni in centrul atentiei. Se poarta cerceii ca element central al tinutei, cercei mari, statement, din materiale surprinzatoare, cercei hand made, colorati, surprinzatori. Partea buna in acest caz este ca exista cercei potriviti pentru orice timp de forma a fetei.

Esential este ca, atunci cand mergeti la shopping, sa nu va fie teama sa incercati si cerceii neobisnuiti, care ies din comun. Ati putea fi surprinse de efectul stylish pe care il pot aduce unei tinute office care are mare nevoie de un twist artsy ca sa nu para plictisitoare.

2. Cercei diferiti

Ei bine, acest artificiu stilistic poate arata intr-adevar chic la o tinuta corespunzatoare. Pe de-o parte, chiar daca nu este un trend nou, acesta poate parea mult mai modern decat optarea pentru o simpla pereche de cercei simetrici supradimensionati.

3. Bratarile mari

In ceea ce priveste moda feminina din sezonul primavara/vara 2019, se impun piesele statement ce se remarca mai ales prin dimensiune. Daca nu cercei, atunci colier, daca nu colier, atunci bratari. Dar niciodata toate la un loc.

O bratara mare poare fi din aur sau din argint, cu pietre pretioase sau cu cristale vindecatoare ai de unde alege.

4. Lucky charms

Bijuteriile pe care le-ai iubit atat de mult in copilarie s-au intors. Se poarta din nou bratarile lucky charms. O poti face chiar tu, asa ca posibilitatile sunt nelimitate. 

Micile insertii si pandantive vor lua cu asalt categoria bratarilor in 2019, iar argintul si metalele argintate reiau moda lui 2016 si se prezinta din nou ca fiind liderii cromatici ai metalelor pentru bijuterii. Bratarile din 2019 vor cunoaste de asemenea o influenta puternica a lemnului si a pielii naturale. 

5. Coliere supradimensionate

Pentru cei si cele care nu au curaj sa poarte cercei neobisnuiti, trendul din 2019 le ofera in schimb posibilitatea de a iesi din zona lor de confort fashion cu ceva poate mai comod de purtat: colierele mai mari, care ies mai mult in evidenta.

Un trend special al colierelor din 2019 sunt colierele-lant. Da, exact, niste coliere care arata ca niste lanturi de metal. Cum de au succes? Trimit cu gandul la putere, la un look masculin preluat de femei, la emancipare si libertate. Acest tip de bijuterie se poarta ca piesa centrala a unei tinute.

6. Scoici si perle

In vara 2019 vei porni intr-o calatorie in lagunele albastre ale planetei, cel putin la nivel de bijuterii care fac furori. In acest sezon se poarta bijuteriile decorate cu perle, suprema expresie a elegantei. Desi aceste tendinte iti pun in valoare latura de „doamna”, ele nu denota deloc monotonie. Dimpotriva, bijuteriile emana misticismul si seductia specifice perlei, dar sunt combinate si cu alte pietre pretioase, intr-un ansamblu vibrant, cosmopolit.

La mare cautare sunt si scoicile care au culori puternice. De asemenea, testoasele sunt simbolul anului. Un pandativ sau un inel cu o testoasa iti va completa lookul.

Care iti place cel mai mult?

Sursa foto: Google.com


 

Articole din aceeasi categorie