22.05.2020
Batista de matase - elementul-cheie al unei tinute barbatesti desavarsite

Pasiunea pentru arta si cromatica din natura au servit drept inspiratie pentru crearea colectiei noastre de batiste.

Elaborarea produselor manual provine inca din anii 60-80 cand i se acorda o atentie deosebita la orice mic detaliu. Noi am pastrat aceasta activitate artizanala, drept pentru care suntem foarte mandri, fiind si un mesager al culturii Italiene.

SANDRO LIVV a redat in cea mai potrivita maniera luxul vestimentar. A adaugat acea nota distinctiva unei tinute barbatesti, de a purta o cravata si o batista de matase. Pana si in zilele noastre ele au ramas piese importante pentru un domn desavarsit, ce cunoaste eticheta unei iesiri si a unei bune prezente.

Daca e sa vorbim de culori, inspiratia o avem din natura si din cultura bogata italiana. Farmecul lucrarilor hand-made ramane un simbol al mestesugului de calitate si al creatiei superioare.

Stilate, nuantate si finisate manual. Accesorii unice pentru tinuta unui domn adevarat.

Aici, unde fiecare bucata de matase parcurge cateva etape esentiale precum: desenul (designul propriu-zis), imprimarea, taierea.

Dupa finalizarea acestor etape, croitorii nostri iscusiti incheie lucrarea manual.

Conceptul nostru a fost sa aducem pe piata un produs valoros. Pentru ca sa indeplinim aceasta cerinta, am optat sa lucram cu: matase de cea mai buna calitate, desene unice si finisare manuala.

Scopul nostru permanent este sa contribuim la stilul si eleganta atemporala a unui adevarat gentlemen.

Experienta sartoriala si finisarile manuale fac aceste accesorii de lux, cat si o diferenta de atitudine la fiecare abordare sau combinatie a acestora cu costumul ales.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie