10.06.2021
Balenciaga a creat o pereche de crocsi cu toc. Cat costa perechea de pantofi atipica

O mie de dolari pentru o pereche de pantofi - una total atipica. Vorbim de o pereche de crocsi - un fel de saboti sau slapi confortabili - cu... toc.

Modelul a fost creat de o prestigioasa casa de moda. Daca unii nu au fost prea impresionati de felul cum arata, altii cauta cu disperare sa il cumpere.

Ce obtii daca indraznesti sa combini o pereche de crocsi cu un toc? Un model de incaltaminte, care, cu siguranta, va atrage multe priviri.

Pe asta a mizat si o celebra casa de moda, Balenciaga, care si-a prezentat inventia odata cu lansarea noii colectii primavara-vara 2022.

Ce-i drept, sabotii au fost ascunsi destul de bine sub pantalonii extrem de lungi... A fost, insa, vizibila aceasta pereche de cizme, ceva mai utila.

Phillip Bloch, stilist: „E vorba despre designeri care iubesc sa ia uratul si sa-l transforme in ceva frumos. Moda e despre o perspectiv dubla. Vrei ca oamenii sa se uite la tine si apoi sa se mai uite o data.”

Publicul nu a trecut insa cu vederea primul model de incaltaminte, internautii taxandu-l drastic. „Acesti pantofi sunt jignitori”, a comentat o persoana.

„Tocurile? Sa putrezeasca in iad”, a spus altcineva. Dar... are si fani.

Phillip Bloch, stilist: „Am clienti care au inceput sa ma sune si sa ma intrebe entuziasmati daca am vazut acest model de crocsi cu toc si ma intreaba daca le pot face rost. Ma ocup deja de asta!”

Ultima data cand designerii Balenciaga au colaborat cu cei de la Crocs au scos pe piata un model cu platforma, care s-a vandut cu 850 de dolari. Ca sa scape mai ieftin, unele doamne au incercat sa reproduca acasa noua inventie cu toc.

Citeste si :  Decizie istorica: Israelul, prima tara care interzice comertul cu blanuri pentru industria modei
Articole din aceeasi categorie