20.07.2022
Aparitie uimitoare! Brad Pitt - intr-o fusta la premiera filmului „Bullet Train” - FOTO

Brad Pitt continua sa experimentele cu stilul si tinutele sale. Actorului nu-i este frica de look-uri excentrice, de aceea el periodic participa la sedinte foto neobisnuite - de exemplu pozeaza cu machiaj, in rochii sau pe tocuri. Se pare ca artistul este gata pentru orice! In public el este de obicei mai retinut si poarte deseori la premierele filmelor in care s-a filmat in costume clasice si smokinguri. Insa recent, sistema a fost distrusa!

La premiera filmului „Bullet Train” la Berlin, Brad a aparut intr-o fusta! Costumul din in, de culoarea ciocolatei l-a ajutat cu siguranta pe actor sa faca fata caldurii insuportabile. Si, de asemenea, l-a ajutat sa atraga atentia aspura lui si a filmului in care a jucat in rolul principal.

Fenomenul baby-face a luat cu asalt industria modei! Vezi cum arata trasaturile acestui tip de fata, dar si care sunt cele mai solicitate vedete care il poseda - FOTO

Publicul a atras atentia si asupra cizmelor sale si a numeroaselor sale tatuaje de pe picioare. Vedeta aproape niciodata nu vorbeste despre tatuajele sale, asa ca suntem siguri ca acum fanii lui le vor putea examina mai bine. 

Cum arata acum eroii principali din serialul „Supernatural” - FOTO

Articole din aceeasi categorie