08.04.2021
ANTI-TREND! Incaltamintea si gentile cu blana sau pantofii combinati cu sosete - accesorii pe care ar trebui sa le eviti

Am efectuat o revizie in accesorii si iti aratam ce ar trebui sa arunci sau sa depozitezi pentru alte vremuri. 

In pragul noului sezon, este timpul nu numai sa adaugi ceva nou in garderoba, ci si sa scapi de tot ceea ce este de prisos. 

Incaltamintea si gentile cu blana

Tot felul de genti cu blana, adidasi cu coada de iepure, lucrurile cu detalii pufoase au fost iubite si purtate prea mult timp. Daca ai asa ceva - scapa de ele fara regret. Sau pune-le deoparte pe raftul indepartat.

Pantofi combinati cu sosete

Aceasta tendinta a devenit una urata deja. Ceea ce arata bine in fotografie nu arata la fel si in viata de zi cu zi. Uneori aceasta combinatie poate arata bine (de obicei cand este vorba de sandale), dar in majoritatea cazurilor este plictisitor si irelevant. 

Intuitia femeii nu da gres! Natalia Barbu si-a visat fetita care urmeaza sa apara pe lume: "Noi, mamele, simtim. Am si visat, chiar am avut careva semne foarte clare ca e fetita" - VIDEO

Ochelari cu sticla oglindita

Numarul de ochelari cu sticla colorata este tot mai mare. Nu purta asa ochelari ca in fotografia de mai sus. 

Ceasuri prea decorate

Cele mai stralucitoare lucruri de pe un ceas de care trebuie sa uiti sunt pietrele, ornamentele exagerate si pielea accentuata. Chiar daca e un ceas de lux, care costa mult, scapa de el. 

S-au facut de rusine! Machiaj ingrozitor, ruj pe dinti si celulita la vedere. Cum au fost surprinse vedetele de la Hollywood

Coliere mari

Colierele grele cu multe pietre, lanturi si alte bijuterii au ramas in urma modei acum cateva sezoane. Minimalismul este in tendinta. 

Nevoita sa-si castige existenta, a lucrat ca insotitoare de bord, insa a facut tot posibilul ca fiicele sale sa nu duca lipsa de nimic. Cine este, cum arata si cum se imbraca mama ducesei Kate Middleton - GALERIE FOTO

Mansete pentru urechi cu pietre

Un decor frumos pentru urechi, dar totul isi are timpul lui! Modelele originale pot fi folosite la ocazii speciale, dar pentru fiecare zi - cu siguranta nu merita. 

Adidasi cu talpa inalta

Au plecat din lumea modei, fara sa se mai intoarca. Uitam de platforma ca de un vis urat, si speram ca degraba nu vor mai fi in tendinta.

NO FILTER, NO MAKE UP! Anastasia Fotachi a pozat in halatul de baie si cu prosopul pe cap

Articole din aceeasi categorie