06.11.2019
Animal print, cel mai cool imprimeu al sezonului. Magazinul FLÓ iti propune posibilitati de a-l asorta
Aceasta toamna a venit cu o multime de noutati in domeniul fashion. Daca pana acum sezonul autumnal era dominat de culorile pastelate, maro si visiniu, acum acestea cedeaza cate un pic de teren si altor tendinte.

Un trend in voga in toamna-iarna 2019 este, fara indoiala, animal printul. Putem spune chiar ca printul leopard intra in categoria elementelor clasice si atemporale. Acesta iti ofera o multime de posibilitati de a-l asorta. Un lucru este sigur – cu animal print vei face mereu senzatie oriunde te vei duce!

Anul acesta, designerii introduc imprimeul pe noi piese vestimentare si aduc in scena printul tigru. Asteapta-te sa vezi pe rafturile marilor magazine rochii, fuste, pantaloni, bluze, geci, dar si genti si incaltaminte cu animal print. 

In voga raman si consacratele pliseuri, care aduc un element de rafinament oricarei tinute, putand fi accesorizate atat cu o tinuta de zi cu zi, cat si cu una de iesit in oras cu prietenii sau cu una de birou. Una dintre cele mai apreciate combinatii pe care o poti purta in oricare dintre aceste ocazii in acest sezon, este cea rochie + sacou, care te va scoate, cu siguranta, din anonimat.

Vrei sa petreci aceasta toamna cu stil? Showroomul FLO este deschis pentru tine. Acolo poti gasi articolele perfecte pentru a-ti completa gardoreba cu haine cu personalitate.

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie