09.06.2021
Aceeasi rochie, 23 de ani mai tarziu! Brooke Shields, mandra ca fiica sa i-a purtat rochia de la balul de absolvire din 1998. Vezi cum arata tinuta

In 1998, cand actrita si modelul Brooke Shields a fost nominalizata la Globurile de Aur, a atras toate privirile purtand o rochie rosie cu umerii goi.

Dupa 23 de ani, celebra rochie a fost purtata din nou, de aceasta data de Rowan Francis Henchy, fiica lui Brooke. Rowan a ales aceasta tinuta pentru ceremonia sa de absolvire, la care au participat si parintii sai faimosi. 

Citeste si :  Atentie la soare! Razele solare pot duce la aparitia uneia dintre cele mai de temut boli - CANCERUL de piele. Veronica VIZDOAGA, MEDIC dermatolog-cosmetolog: „La noi lipseste ritualul de protectie solara” - VIDEO

Mi s-a parut ca a fost o noapte speciala atunci cand am fost nominalizata la Globurile de Aur si am purtat aceasta rochie in 1998. Dar nimic nu m-ar fi putut pregati pentru emotiile pe care le am vazand-o pe fiica mea purtand aceeasi rochie la balul de absolvire. Sunt o mama mandra!”, a scris actrita pe Instagram, unde a postat imagini cu ea purtand rochia rosie la Gala Globurilor de Aur 1998 si cu fiica sa purtand aceeasi rochie la balul de absolvire.

Citeste si :  Iurie Sadovnic dintr-o alta perspectiva! Interpreta, Patricia Paulenco despre vecinul sau, care era o persoana pozitiva si sufletista: „De fiecare data cand ne intalneam sau la etaj, sau afara, imi saruta mainele si imi facea ziua mai frumoasa” - VIDEO 

Pe langa fotografia in care mama si fiica apar imbratisate, Rowan a pozat cu mainile in solduri, imitand perfect look-ul de pe covorul rosu al mamei sale. Brooke Shields si sotul sau, scenaristul Chris Henchy, au impreuna doua fiice - Rowan, in varsta de 18 ani, si Grier Hammond Henchy, de 15 ani.

Actrita americana, care a implinit pe 31 mai 56 de ani, a declarat in 2019 pentru People ca are des discutii cu fiicele sale despre cat de important este sa-si accepte corpul si sa se simta bine in pielea lor.

Citeste si :  „Am ales sa schimb o viata, am ales sa schimb un destin”. Ce pas a facut Iuliana Beregoi 

„Corpul lor este foarte important pentru ele. Asimileaza tot ceea ce spui, prin urmare trebuie sa ai foarte mare grja cum spui ceea ce vrei sa le transmiti, in special fetelor”, a declarat starul.

„Sunt mult mai mature decat eram eu. Mult mai increzatoare in propriul corp. Au aceeasi incapatanare si putere ca si mine, dar sunt mult mai echilbrate. Sunt foarte invidioasa pe tema asta. Dar, bineinteles, eu le-am ajutat sa fie astfel”, a declarat actrita in 2018.

Brooke nu a fost la fel de norocoasa precum fiicele sale. Ea a dezvaluit de-a lungul anilor ca a avut o relatie dificila cu mama sa, care era alcoolica. 

Alcoolismul mamei mele m-a facut sa fiu foarte responsabila in copilarie si adolescenta. Eram un copil care avea grija de un alcoolic. Nu am avut timp sa o iau pe cai gresite - tot ce voiam era sa am numai 10 pe linie la scoala si sa-mi tin mama in viata”, a declarat actrita intr-un interviu pentru The Guardian.

De asemenea, Brooke a dezvaluit ca s-a luptat cu infertilitatea si ar fi fost dispusa sa faca orice pentru a deveni mama. 

Eram gata sa sar si in foc pentru a deveni mama. Am facut sapte proceduri FIV pana sa raman insarcinata cu fiica mea, Rowan. Toata experienta ma transformase intr-o persoana nebuna - eram atat de hotarata sa am un copil, incat nu mai vedeam nimic altceva in jurul meu. Este complet egoist, dar aveam nevoie sa-mi creez o familie pentru propria mea sanatate mintala”, a mai spus vedeta in acelasi interviu.

Citeste si :  Zi de doliu in toata tara! Afla de ce si-a pus capat zilelor Iurie Sadovnic, dar si ce zic colegii de breasla despre moartea marelui artist - VIDEO 
Articole din aceeasi categorie