06.04.2021
A lansat „pantofii Satanei”, cu sange de om, pentru PR-ul melodiei sale si a fost dat in judecata. Cine e artistul care a reusit sa alinieze Biserica Catolica cu una dintre cele mai renumite marci de sport

Rapperul Lil Nas X a reusit ca in interval de o saptamana sa alinieze Biserica Catolica, dar si pe Nike. Artistul a lansat incaltaminte sport cu sange uman si pentagrame in compozitie.

Citeste si :  Dezvaluiri dupa 11 ani de relatie. Cum a inceput povestea de dragoste dintre Adela Popescu si Radu Valcan

Rapperul Lil Nas X, in timpul PR-ului noii sale melodii, a reusit sa fie acuzat ca a jignit sentimentele credinciosilor si a semnat, de asemenea, proceduri legale cu Nike. Religia si adidasii au fost conectati printr-o noua melodie a artistului Montero (Call Me by Your Name), in videoclipul tanarului de 21 de ani, rapperul apare in ipostaze erotice de Satana, si, de asemenea, combina referintele biblice cu o bara pentru striptease.

In plus, Lil Nas X a decis sa lanseze „adidasi satanici” cu o picatura de sange uman pe talpa. Adidasii costa 1018 dolari. Designul pantofului diabolic a fost imprumutat de la Nike Air Max 97, asa ca multi au ajuns la concluzia ca noua productie este o colaborare intre marca Nike si rapper. Cu toate acestea, Nike a declarat imediat ca nu are nicio legatura cu „Satan Shoes” (pantofii lui Satan). De fapt, Lil Nas X a lansat adidasii cu MSCHF, care a primit deja un proces de judecata de la Nike.

Gigantul de pantofi a acuzat MSCHF pentru incalcarea marcii comerciale. Nike considera ca reputatia lor de afaceri a fost grav afectata, deoarece pantofii Satan aratau la fel ca produsele lor, multi oameni credeau ca marca „sustine satanismul”.

Citeste si :  „De ce sa ai un portmoneu plin cu carduri de reducere, daca poti sa ai un card Gama?” Natalia Casapciuc, despre noua serie de carduri - VIDEO

Surse foto/video: Google.com, Youtube

Articole din aceeasi categorie