13.08.2019
5 trenduri in materie de jeansi pentru aceasta toamna
Fiecare femeie poate recunoaste cu mana pe inima ca are o relatie „love-hate” cu jeansii sai. Pe de-o parte, sunt pesemne cel mai confortabil articol vestimentar din garderoba si pe de alta parte, alegerea lor poate fi cea mai mare povara intampinata in procesul stilistic.

Chiar si asa, toamna aceasta ne-a pregatit cateva trenduri fresh in materie de jeansi, astfel incat chiar si cele mai dificile dintre doamne sa isi gaseasca o pereche pe placul lor. Iata cele mai relevante 5 trenduri de jeansi pentru aceasta toamna.

Jeansii asimetrici

Brandul ucrainean Ksenia Schainder a fost cel care a lansat acest nou si controversat trend, la inceputul lui 2019. De atunci, multe dintre influencere au optat pentru jeansii asimetrici, insa Celine Dion a fost cea care ne-a convins cu adevarat ca acest model de denim va fi vedeta acestui sezon. La inceputul lunii iulie, cantareata cunoscuta pentru alegerile sale vestimentare indraznete, si-a facut aparitia in Paris purtand o astfel de pereche de blugi.

Jeansii patchwork

Patchwork-ul nu este de ieri, de astazi, in moda denimului; singura diferenta este ca toamna aceasta se va reintoarce mai in forta ca niciodata. Fie ca este vorba de nuante de bleumarin, gri, sau chiar kaki, patchwork-ul va face legea sezonul acesta.

Jeansii slouchy

Comozi si cool in acelasi timp, jeansii slouchy sunt varianta perfecta pentru iubitoarele unui look relaxat si in acelasi timp, stylish. De obicei, cu talie inalta si distressed la glezna, acestia pot fi combinati cu orice top, de la o camasa oversized, pana la un crochet crop-top.

Jeansii pastel si tie-dye

Iata ca trendul pastelurilor a cuprins toate articolele vestimentare, inclusiv jeansii care apropo, nu trebuie sa fie exclusiv in nuanta denimului, iar din aceasta tendinta a pastelurilor poate deriva cu usurinta tie-dye-ul.

Jeansii carpenter

Incluzandu-se perfect in trendul workwear-ului, jeansii carpenter se plaseaza undeva intre jeansii uzuali si pantalonii cargo. Cu un croi drept si multe buzunare pe toata lungimea, acest tip de pantaloni va fi noul nostru model preferat toamna aceasta.

Sursa foto: verdict.ro. Google.com

Articole din aceeasi categorie