08.04.2021
Xenia Deli le-a aratat fanilor chipul fetitei sale. Ce simpatica este Anastasia

Moldoveanca Xenia Deli se mandreste cu o frumusete de fetita. Anastasia are 2 ani si 9 luni, dar pana acum celebra ei mama nu a dorit sa-i arate chipul. 

Xenia Deli (31 de ani) este un fotomodel cunoscut la nivel international, datorita numeroaselor aparitii in reviste de moda celebre (Elle, FMD Magazine, Sport Illustrated). In 2016, ea s-a casatorit cu omul de afaceri Ossama Fathi Rabah Al-Sharif (67 de ani), pe insula Santorini din Grecia, si s-a mutat in Cairo. Doi ani mai tarziu, Xenia a nascut o fetita pe care a numit-o Anastasia. 

Pana de curand, moldoveanca nu a dorit sa le arate fanilor de pe Instagram chipul fetitei. Acum cateva zile, Xenia a postat insa un filmulet pe Instastory, in care apare Anastasia, in timp ce se joaca. Din imagini se poate observa ca micuta a mostenit atat trasaturi de la frumoasa ei mama, cat si de la tatal ei. (vezi galeria foto)

Chiar daca traieste intr-o tara musulmana, unde femeile trebuie sa respecte o anumita tinuta, Xenia se bucura de libertate la acest capitol. Ea poarta in continuare haine mulate sau decoltate, dupa bunul plac. Anterior, Xenia spunea intr-un live pe Instagram ca nici fiica ei nu va purta hijab. 

A lins-o pe obraz! Xenia Deli si Ossama Fathi Rabah Al-Sharif si-au aratat toata dragostea

Sursa foto: Instagram/ xeniadeli

Articole din aceeasi categorie