04.05.2021
Vrea sa-i aduca pe toti ACASA! Nelly Ciobanu, alaturi de cele doua surori ale sale si mama lor. „Suntem cinci la parinti, 3 fete si doi baieti. De mult timp coc in capul meu un gand; sa- i string pe toti la o masa de sarbatoare”

Fiind una dintre cele mai apreciate si indragite artiste de la noi, Nelly Ciobanu este mai discreta la capitolul viata personala si rareori vorbeste sau posteaza despre familia sa.

Citeste si :  Iubire sau strategie? Maxim Galkin, despre relatia cu Alla Pugacheva, copii si despre zvonurile potrivit carora ar fi homosexual. „Nu cred ca exista vreo femeie care si-ar dori sa se casatoreasca cu un gay, pentru ce?” - VIDEO

Cu ocazia sarbatorilor Pascale, Nelly Ciobanu a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care apare alaturi de surorile si mama sa.

„Suntem cinci la parinti,3 fete si doi baieti; Svetlana, Rodica, Dinu, Nelly si Gheorghe. Aici suntem doar noi fetele, alaturi de cea mai scumpa fiinta, mama mea.Daca ar fi sa- mi string tot neamul impreuna, cred ca o sala de o mie de oameni, ar fi buna. Neamul meu e mare, suntem foarte multi, venim din vita Profirenilor, Turcaneilor, Ciobanu si Butuc, toti de la Sudul Moldovei. Desi multi sunt plecati in lumea mare,de mult timp coc in capul meu un gind; sa-i string pe toti la o masa de sarbatoare si sper ca intr- o buna zi, voi reusi. Sarbatori luminate si binecuvintate tuturor!!!”, a scris artista in dreptul postarii.

Aproape doua mii de internauti au apreciat portretul de familie al interpretei, multi dintre ei lasand si comentarii frumoase, printre care si maestrul Nicolae Botgros, care a scris: „Sa traiti multi ani si toti sanatosi ...!!!”, iar Ionel Istrati a notat: „O familie foarte frumoasa!”

Citeste si :  De Pasti, Luciana Spinu a ramas doar cu amintirile. Filmuletele postate de sotia lui Dorin Ieseanu, la 40 de zile de cand nu mai este: „Anul acesta, Dorin nu a mai reusit sa vina acasa la parinti" - VIDEO

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie