15.08.2019
Vera Brejneva – detalii intime despre casnicia cu Konstantin Meladze: „Ii place cand suntem in doi si eu sunt dezbracata...”
Cantareata Vera Brejneva a dezvaluit ca sotul ei, producatorul ucrainean – Konstantin Meladze, o socoate cea mai frumoasa femeie de pe pamant.

Konstantin si Vera sunt considerati unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul rusesc. Acestia sunt o pereche discreta si extrem de rar ofera detalii din viata lor privata.

De aceasta data, Vera a fost cat se poate de sincera intr-un interviu pentru revista Vogue Russia. Vedeta a marturisit ca a inceput recent sa se simta frumoasa. „Eram deseori intrebata: Cum e sa fii cea mai frumoasa? Nu stiam ce sa raspund… In acea periaoda ma concentram mai mult pe defectele mele. Abia acum am inceput sa inteleg ca frumusetea consta in imperfectiunea noastra.”

Astazi Vera este constienta de frumusetea rapitoare, cu care a fost inzestrata, mai ales ca sotul ei, Konstatin Meladze, nu inceteaza sa i-o spuna. „Sotul meu spune ca cea mai frumoasa sunt atunci cand ma trezesc, cu parul nearanjat si fara pic de machiaj. Ii place cand suntem in doi si eu sunt dezbracata si nu ii pasa deloc am sau nu patratele pe abdomen.”, a marturisit Vera.

„Recent el mi-a trimis o fotografie cu mine pe care a comentat-o astfel: Aceasta imagine trebuie expediata in cosmos, ca extraterestii sa iubeasca pamantenii din start... Dupa astfel de cuvinte nu am cum sa nu ma simt cea mai frumoasa din lume si nu conteaza deloc ca am riduri...”, a adaugat ea.

Vera Brejneva si Konstantin Meladze s-au casatorit oficial acum 4 ani in urma in cadrul unei ceremonii secrete in Italia.

Sursa foto: Instagram.com, Google.com

Articole din aceeasi categorie