21.02.2021
Valeria Fainescu a anuntat sexul copilului pe care il asteapta: „Am fost la Manastire sa-i alegem nume, dar inca nu avem nici unul potrivit.”

Tanara mamica a anutat, pe Instagram, ca cel de-al doilea copil este un baietel. 

Valeria Fainescu este insarcinata pentru a doua oara. Recent, aceasta a anuntat impreuna cu sotul ei, faptul ca asteapta un baietel. Bloggerita spune ca desi se afla la a doua sarcina, emotiile sunt diferite. „Asteptam un baietel. Cu toate ca este a doua sarcina, traiesc emotii noi, deosebite de cela traite cu Victorita. Am fost la Manastire sa-i alegem nume, dar inca nu avem nici unul potrivit. Scrie in comentarii ce nume de baieti iti sunt dragi!” - a scris ea pe Instagram.

Asa cum si-a obisnuit deja urmaritorii, anuntul a fost facut intr-un mod creativ. Familia Fainescu a organizat un eveniment alaturi de cativa prieteni, unde au aflat ca Valeria urmeaza sa aduca pe lume un baiat si au sarbatorit impreuna cu prietenii.

Valeria si Victor Fainescu mai au impreuna o fetita de doi anisori - Victoria, care are deja peste 40 de mii de urmaritori pe propria pagina de Instagram.

Fiica Anastasiei Zavorotnyuk a rupt tacerea. Adevarul despre boala mamei sale: „M-am saturat de oamenii care imi scriu "ati inventat boala"”

Pe parcursul sarcinii, tanara mamica nu se sfieste sa-si arate burtica de graviduta, publicand diferite fotografii in care apare dezgolita frumos.

A lins-o pe obraz! Xenia Deli si Ossama Fathi Rabah Al-Sharif si-au aratat toata dragostea

Cat costa inelul de logodna al Gabriellei Damir. Regizorul Roman Burlaca a investit mii de euro in fericirea iubitei lui

Sursa foto, video: Instagram

Articole din aceeasi categorie