31.07.2020
Toata familia in actiune! Cum se distreaza Jennifer Lopez si copiii sai

O stim cu totii ca pe una dintre cele mai energice artiste si o mare iubitoare de dans. Se pare ca si copiii sai impartasesc pasiunea pentru miscarile in ritmul muzicii.

Jennifer Lopez la sigur nu are timp de plictiseala, avand o familie mare si unita. Recent, pe contul sau de Instagram, interpreta a publicat un video extrem de energizant. Impreuna cu familia sa, Diva muzicii Latino, s-a filmat cum se distreaza pe ritmul celor mai indragite piese ale anilor 2000.


„Petrecere in subsolul clubului cu Alex, Lulu, Ella Bella si Nick!", a scris artista.

In doar cateva ore, clipul a acumulat peste 2 milioane de aprecieri si peste 20 de mii de comentarii, unii dintre fani fiind incantati sa-i vada pe toti membrii familiei atat de prietenosi.„Haha, iubesc gasca asta!”,  „Acest videoclip de familie mi-a facut ziua mai fericita", au scris unii dintre ei.

 Internautii au atras atentia, de asemenea, asupra faptului ca J. Lo si fiica sa, Emme, au o relatie atat de frumoasa. „Nimeni nu poate rupe legatura dintre Jennifer si fiica ei Emme", a scris unul dintre urmaritori.

Jennifer Lopez si logodnicul sau, Alex Rodriguez, isi petrec perioada de autoizolare impreuna cu copiii lor in casa lor de pe plaja Hamptons.

Surse foto/video: Instagram, Getty Images

Articole din aceeasi categorie