15.05.2019
Teodor Carnat creste impreuna cu sotia sa 7 copii: patru fete si trei baieti. Vezi un top al celor mai frumoase familii din Moldova
Astazi, 15 mai, in intreaga lume se sarbatoreste Ziua Internationala a Familiei, iar redactia Perfecte.md, a decis sa va aduca la cunostinta care sunt familiie persoanelor publice din Moldova.

Ce poate fi mai frumos decat familia? Corect! O familie unita si numeroasa. Vezi mai jos doar cateva din ele.

Expertul in drept, Teodor Carnat, creste impreuna cu sotia sa, Marina Carnat, tocmai 7 copii: patru fete si trei baieti: Teo, Manuela, Mateo, Teia, Tadeo, Malvina si Tamia. Dar asta nu este tot, domnul Carnat mai are o fiica de 23 de ani din prima casatorie.

Cuplul Zavadschi-Petrenko educa 4 copii – Sebastian, Etienne, Naomie si Stanley care se pare ca merg pe urmele parintilor.

Politicianul Valeriu Munteanu creste impreuna cu sotia sa, Victoria Munteanu patru fiice: Camelia, Ilinca, Smaranda si Craita.

Olga si Alexandru Manciu au acasa trei flacai: gemenii Damian si Matei si mezinul Vladimir.

Si interpreta de muzica populara, Marina Filipovici, creste impreuna cu sotul ei trei baieti. Diferenta dintre copii este de doar un an.

Interpretii Tatiana si Ilie Maxian se mandresc cu trei copilasi. Toata familia iese in evidenta prin faptul ca se asorteaza mereu in nuantele de la tinute.

Oamenii de afacere, Lucia si Dorian Berdos, au impreuna trei copii. Cristian, Felicia si mezina Delia. Apropo, fiecare afacere ce o conduce poarta numele vreunui copil.

Sotii Alexandru si Anastasia Gutu se cunosc de la 19 ani si au trei copii frumosi. Este vorba despre doi baieti si o fetita.

Interpretul Aurel Chirtoaca si sotia sa, Daniela, cresc impreuna doua fete – Ilinca si Catalina si un baiat – Laurentiu.

Lenuta Gheorghita si Boris Cojocaru au 2 copii, Magdalena – 9 ani si David – 4 ani. Interesant e ca fiul ei a venit pe lume exact in ziua in care sotii au implinit 5 ani de casnicie.

Cantareata Tatiana Heghea se lauda cu 1 fata si un baiat – Regina-Raluca si Arthur-Elisey.

Interpretul de muzica populara, Ion Paladi si sotia sa, Veronica, se bucura de fiul lor Lucian, care se pare ca merge pe urmele tatalui.

Cuplul format din Pavel si Rodica Stratan se mandreste cu fiica lor Cleopatra si fiul Cezar.

Desi are pana acum doar o fiica, familia lui Igor Cuciuc este, cu siguranta, una dintre cele mai apreciate de la noi din tara.

O fetita are si Adrin Ursu impreuna cu Irina Negara. Cei doi refuza sa o arate ochilor curiosi. 

Sursa foto: Google.com/ Facebook.com

Articole din aceeasi categorie