13.01.2021
Tatiana Heghea si Regina Raluca - in spital de ziua micutei. „Am incercat sa fiu cat mai discreta si sa nu va aduc lacrimile unei mame.”

Fiica interpretei Tatiana Heghea implineste astazi 5 anisori, insa deja de cateva zile micuta se afla internata in spital.

Citeste si :  Emilian si Nina Cretu isi maresc familia. Actorul si-a aratat iubirile: "Nani, nani, puisor"

Tatiana Heghea a impartasit astazi cu urmaritorii de pe Instagram emotiile care o incearca cu ocazia sarbatoririi celor 5 ani ai Reginei Raluca. Interpreta se afla in spital cu fiica ei inca de sambata, insa spune ca a ezitat sa faca public acest lucru, dureros pentru ea: „De sambata seara pana astazi, am incercat sa fiu cat mai discreta si sa nu va aduc lacrimile unei mame, care, de altfel ca toate mamele, sufera si plange atunci cand copilul ei este in spital. Din fericire, totul este bine, doar ca acea aniversare la care noi am visat s-o facem, mare, fastuoasa, cu foarte multa lume, cu foarte multe cadouri, de 5 ani, o sarbatorim astazi in spital.”, a spus Tatiana in Instastories.

Cu toate acestea, artista vede partea pozitiva a lucrurilor si anume faptul ca fiica ei a avut parte de o supriza placuta, din partea colegilor care se afla cu ea in salon. Acestia i-au adus oamagiatei baloane, tort si i-au cantat in cor „La multi ani!”.

Citeste si :  De cand prezinta stirile amiezii, viata ei s-a schimbat. Valeria Capra: „Uneori cand ma duc la market, poate simt niste priviri lungi.”

Sursa foto, video: Instagram

Articole din aceeasi categorie