14.04.2021
Tata pentru a sasea oara! Fosta solista „VIA Gra", Albina Djanabaeva a nascut! Familia lui Valerii Meladze s-a marit cu inca o fetita

Valerii Meladze si Albina Djanabaeva au devenit din nou parinti.

Citeste si :  Valerii Meladze va deveni tata pentru a sasea oara. Fosta solista VIA GRA, Albina Djanabaeva, este in asteptarea unui copil

A devenit cunoscut faptul ca Valerii Meladze, in varsta de 55 de ani, a devenit tata pentru a sasea oara. Sotia sa, fosta solista „VIA Gra" Albina Djanabaeva in varsta de 42 de ani a nascut o fetita.

Bebelusul a devenit un cadou pentru a 42-a aniversare a interpretei. Numele fetitei nu a fost inca dezvaluit, dar se stie ca a fost nascuta zilele trecute, intr-una din clinicile din Moscova.

Stirile senzationale au devenit cunoscute datorita dezvaluirilor lui Valerii Meladze, in timpul filmarii emisiunii „Liga Superioara a KVN”.

Pentru cuplu, acesta este al treilea copil comun. Ei cresc doi fii - Kostya, in varsta de 17 ani, si Luka, in varsta de 6 ani. Valerii Meladze are, de asemenea, trei fiice din prima casatorie cu Irina Meladze.

Valerii Meladze a fost casatorit cu prima sotie, Irina, iar in 2014, dupa ce a divortat, Valerii s-a casatorit cu Albina Djanabaeva.

Citeste si :  Vera Brejneva e pregatita sa-i daruiasca lui Meladze primul lor copil comun. Ce a spus ex solista VIA GRA, in cadrul unui interviu - VIDEO

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie