16.09.2020
Tarzan a recunoscut ca a inselat-o pe Natasha Koroleva. „Voi raspunde pentru aceasta inaintea lui Dumnezeu si in fata sotiei mele.”

Sergei Glushko, in varsta de 50 de ani, cunoscut sub numele sau scenic - Tarzan, a marturisit public ca si-a inselat sotia. El a inregistrat un mesaj video, pe care l-a postat pe Instagram.

De cateva zile, viata privata a Nataliei Koroleva si a lui Tarzan este discutata activ in mediul online. Presa din Rusia a scris ca in urma cu cateva saptamani, cand interpreta era plecata, doua fete au venit sa-l viziteze pe Glushko, iar de curand, doamnele au dezvaluit public ca au avut un contact intim cu Tarzan. Una dintre ele chiar a anuntat ca este insarcinata. 

Sergei Glushko a decis sa explice situatia in care a fost implicat, distribuind pe pagina sa de Instagram un video in care a declarat: „Vreau sa anunt oficial. S-a intamplat un incident: am inselat-o pe sotia mea. Si vorbesc despre asta deschis. Nu voi fi al doilea Mihail Efremov: nu voi spune ca nu am fost eu, ca a fost altcineva. Eram eu. Si voi raspunde pentru aceasta inaintea lui Dumnezeu si in fata sotiei mele. Nu voi raporta altcuiva.” 

Potrivit dansatorului, totul s-a intamplat din cauza faptului ca femeile i-au dat niste subsante. Barbatul a devenint victima circumstantelor si a cedat provocarii.„Pe mine m-au mintit si a fost facut intentionat.”

Tarzan a mai declarat ca o iubeste doar pe sotia sa: „Am doar o singura dragoste. Ea este femeia pe care mi-a dat-o Dumnezeu.”

Dansatorul i-a avertizat pe alti barbati ca s-ar putea pomeni intr-o situatie similara. Sotul Nataliei Koroleva este uimit de actiunile femeilor, care au apelat imediat la mass-media si chiar au anuntat sarcina, ceea ce in mod clar nu a putut fi, pentru ca „nu a permis ca acest lucru sa se intample”.

Potrivit lui Glushko, acum doamnele nu pot evita litigiile. „Au furat si niste lucruri din apartamentul nostru, crezand ca sunt lucruri marunte. Si s-a dovedit a fi bijuterii foarte scumpe. A fost deschis un dosar penal si vor fi trase la raspundere conform legii.”, a rezumat stripperul.

Cantareata Natasha Koroleva nu a vorbit, deocamdata, despre faptul ca sotul sau a inselat-o, dar prin intermediul serviciului de presa, a comentat incidentul postand un apel pe Instagram. „De acest caz se ocupa politia.”, a notat artista.

Citeste si :  Natasha Koroliova si Tarzan sarbatoresc „Nunta de Topaz”. Sexul este cheia mariajului fericit

Surse foto/video: Instagram, Google.com

Articole din aceeasi categorie