19.05.2020
Stirista Suada Karkouki - intr-o sedinta foto spectaculoasa! „9 luni de fericire!”

Nu a mai ramas mult timp pana cand prezentatoarea PRO TV, Suada Karkouki isi va tine in brate fetita, care urmeaza sa apara pe lume in curand.

Pentru ca perioada de sarcina e una speciala pentru viitorii parinti, ei si-au dorit sa imortalizeze aceste minunate clipe intr-o sedinta foto inedita.

Gingasie, fericire absoluta si iubire nemasurata – toate acestea se pot citi pe chipurile jurnalistei si a sotului ei, Valeriu.

Suada Karkouki si Valeriu Burcovschi sunt casatoriti de 3 ani. Povestea lor de dragoste insa a inceput demult, inca in copilarie. Jurnalista avea doar 14 cand si-a cunoscut alesul inimii.

Adevarata pasiune a inceput in anii de facultate: „Imi aduc aminte ca el ma astepta in fata universitatii cu flori, cand am iesit de la ore. A inceput sa ploua si am stat o bucata de vreme in hol. Am vorbit mult atunci si am inteles ca neaparat va fi si a doua intalnire.”, spunea stirista.

Cei doi sunt in asteptarea primului lor copil - o fetita.

„Am simtit ca sunt insarcinata inca inainte sa aflu. Testul de sarcina a venit ca o confirmare a faptului. Nu stiu cum se explica asta. E putin sa spun ca eram fericita. E un sentiment unic. (...) Am decis ca o sa-i alegem numele cand o vom vedea, ca sa fim siguri ca i se potriveste.”, a povestit Suada intr-un interviu pentru Perfecte.md.

Sursa foto: Arhiva personala

Articole din aceeasi categorie