27.04.2019
Stiai ca Andra are un frate mai mare? Este cantaret si au o relatie deosebita: „Era dusmanul nostru.”
Ea este una dintre cele mai cunoscute interprete, avand milioane de fani, insa putini sunt cei care stiu ca Andra ii datoreaza aproape totul fratelui ei mai mare si tatalui lor.

Chiar daca acum Andra se bucura de o popularitate imensa, in adolescenta era sustinuta doar de familia ei. Sandel Mihai, fratele ei, o ducea la toate festivalurile de muzica, pentru ca el este tot cantaret, insa de muzica populara. Are o cariera de peste 20 de ani. A debutat in lumea muzicala la varsta de 5 ani, iar acum este mandru de sora lui mai mica, ca a reusit sa-l depaseasca pe plan profesional, scrie okmagazine.ro.

La finalul anului 2017, Sandel Mihai si sotia lui, Aurora, care este tot artista de muzica populara, au sustinut mai multe concerte in SUA si Canada, iar pe afise, in dreptul numelui artistului, intr-o paranteza, era scris „fratele Andrei“. Profitand de faptul ca fac parte dintr-o familie, in urma cu mai multi ani, Andra, Sandel si Aurora au lansat impreuna un album muzical, intitulat „O familie populara“.

In 2018, Aurora si Sandel Mihai au vorbit despre relatia speciala pe care o au cu Andra, afirmand ca atunci cand artista avea doar 10 ani, ii santaja pentru ca nu o luau cu ei in oras.

„Andra era dusmanul nostru. Ne spunea toate secretele si trebuia sa ma feresc de ea. Ea voia sa mearga cu noi la suc, ea avea 10 ani, si ii spuneamca nu o putem lua, sa stea acasa. Si ea cica: nu-i nimic, dar cand va prind va spun mamei si tatalui ca v-ati pupat.“, au spus Aurora si Sandel Mihai la Antena 1.

Tu stiai ca Sandel Mihai e fratele Andrei?

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie