26.03.2020
Sotia actorului din serialul „Mажор”, Agata Mutsenietse - primele declaratii despre divort: „Am decis ca e mai bine sa ne despartim cat avem inca niste relatii normale...”

Actorii rusi, Agata Mutsenietse si Pavel Priluchnii, au devenit deseori tinte ale zvonurilor precum ca ar divorta, din cauza relatiei lor cu nabadai. La finalul lunii februarie insa cei doi au anuntat oficial ca au decis sa puna capat casniciei de 8 ani.

Mariajul celor doi nu a fost niciodata ideal, in 2018 Pavel si Agata au luat o pauza unul de la celalalt, dar ulterior s-au impacat.

Speranta pare sa fi murit, de vreme ce actorul a facut anuntul divortului chiar pe contul sau de Instagram. Cu un mesaj pe aceeasi retea de socializare a confirmat stirea si Agata, insa de atunci, vedeta s-a abtinut din a face comentarii.

Citeste si : Actorul din serialul «Мажор», Pavel Priluchnii – atacat de fani dupa anuntul divortului de Agata Mutsenietse: „Pana si sotul meu ma rabda, dar tu... lasule!”

Acum insa, intr-un interviu pentru portalul People Talk, actrita a povestit despre motivele separarii de Pavel Priluchnii: „Da, divortam. Pentru mine mariajul e un lucru sfant. Relatia noastra a ajuns intr-un punct in care nu avem pur si simplu alta iesire din situatie. Nu ne mai intelegem deloc. Am decis ca e mai bine sa ne despartim cat avem inca niste relatii normale, ca sa fim niste parinti buni pentru copiii nostri.”, a explicat Agata.

Aceasta a mai adaugat ca ea si Pavel se afla la etapa de semnare de acte si ca nu exista cale de intoarcere. Intrebata daca au incercat sa apeleze la terapia de cuplu pentru a mai da o sansa casatoriei, Agata a declarat: „Pasha nu crede in psihologi si chestii de genul. Am ajuns in etapa asta, ca daca are cineva nevoie de un psiholog, atunci acesta este el, cu siguranta. Sa se lamureasca el cu tot ce-a facut, iar dupa poate fi vorba si despre o discutie comuna. Dar oricum, eu nu-mi mai doresc sa salvez mariajul acesta. Nu vad prea mare sens.”, a conchis Mutsenietse.

Amintim ca Pavel Priluchnii si Agata Mutsenietse au facut cunostinta in 2010, pe platoul de filmare a serialului «Закрытая школа». Ei s-au casatorit, iar in 2013 au devenit parintii unui baietel pe care l-au numit Timofei. Trei ani mai tarziu a venit pe lume si fiica lor – Mia.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie