12.10.2019
Snoop Dogg si-a scos „clanul” la film. Cum arata sotia lui
Rapperul american, Snoop Dogg, e foarte apropiat de sotia si de cei 4 copii ai lui. Un eveniment tragic din familia sa l-a facut sa inteleaga ca nimic nu e mai important decat cei cu care imparte si bune si rele.

La nici doua saptamani de la moartea prematura a nepotului sau, Snoop Dogg face ceea ce orice cap al familiei ar incerca: sa-i ajute pe toti sa uite tragedia. Baietelul fiului sau, Kai, avea doar 10 zile de viata cand s-a stins in bratele tatalui. 

A murit in bratele mele, iar acel sentiment de energie nu ma va parasi niciodata. Kai vrea sa stiti ca se descurca grozav si vrea sa inspire in continuare pe aceia a caror lumina este slaba”, a scris Corde Broadus in social media.

Snoop Dogg si-a luat sotia si cei 4 copii si i-a dus la film, duminica, la premierea productiei Familia Addams. Rapperul, care da voce unui personaj din film (varul Itt), s-a fotografiat pe covorul rosu alaturi de membrii familiei, dar si de colegii de platou: Charlize Theron, Nick Kroll, Finn Wolfhard si Chloe Grace Moretz.

Snoop Dogg (47 de ani) este casatorit din 1997 cu dragostea vietii lui, iubirea sa din scoala, Shante Taylor. In 2004, din cauza unor divergente, cei doi au divortat. Insa, 4 ani mai taziu, s-au impacat si s-au casatorit din nou.

Impreuna au trei copii, Corde (25 de ani), Cordell (22 de ani) si Cori (20 de ani). Snoop Dogg mai are un fiu, in varsta de 21 de ani, dintr-o relatie extraconjugala.

In 2015, Snoop Dogg a devenit bunic pentru prima data, dupa ce iubita fiului sau cel mare a nascut un baiat. Al doilea copil al fiului sau, Kai, a murit la doar 10 zile de la nastere, iar cauza decesului nu a fost inca divulgata.

Sursa foto: protv.ro

Articole din aceeasi categorie