11.10.2019
Simona Halep se marita? „Se vor casatori la anul, in luna septembrie, dupa ce va participa la US Open.”
WOWbiz.ro scrie ca Simona Halep ar fi fost ceruta in casatorie de iubitul ei, Toni Iuruc, si ca raspunsul sportivei ar fi fost „Da”.

Facand referinta la niste surse din anturajul tenismenei, WOWbiz.ro anunta despre faptul ca de curand, in mare secret, Simona Halep a fost ceruta in casatorie de Toni Iuruc, iubitul cu care s-a afisat inca din aceasta vara, semn ca relatia lor este una mult mai serioasa decat se credea.

Discreta din cale afara cand este vorba de iubirile ei, Simona Halep a avut parte, de curand, de o surpriza din partea lui Toni Iuruc. Mai exact, omul de afaceri a ingenuncheat in fata ei si i-a pus intrebarea la care, probabil, visa, ea raspunzand emotionata: „DA”. Imediat ce a acceptat cererea in casatorie, Simona Halep si Toni Iuruc s-au apucat sa se ocupe de organizarea nuntii.

„Se vor casatori, la anul, in luna septembrie, dupa ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanta si, normal, va fi organizat conform tuturor traditiilor machedonesti”, ar fi spus un apropiat al familiei Simonei Halep.

Mai mult decat atat, sustin sursele WOWbiz.ro, ceremonia de nunta va fi una la care vor participa cateva sute de persoane, acesta fiind, de altfel, singurul lucru care a fost mai dificil de rezolvat, fiind putine restaurante care pot gazdui o asemenea mare de oameni. „Vor participa toate neamurile lor, personalitati din tenis, din sport, vor fi sute de invitati, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam batut in cuie si, normal, Simona Halep este incantata ca a reusit sa puna la punct toate detaliile. Evident, au mai ramas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nunta al lui Toni Iuruc, dar, in mare, totul a fost stabilit.”, ar fi afirmat sursa citata.

Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep, este machedon si om de afaceri influent. El are nu mai putin de sase firme. Barbatul ar fi fost un apropiat al lui Sorin Oprescu. Simona Halep, sportiva romanca in varsta de 28 de ani, a fost surprinsa la un restaurant din Capitala impreuna cu noul ei iubit, in luna iulie. „L-am cunoscut. Am fost cu el la o cafea de 3-4 ori. E un baiat foarte serios, e amic cu fiul meu. E un baiat frumos, care a facut avere. E pricopsit, nu e un sarantoc. Totusi, el nu are cati bani face ea. Domnilor, daca n-o aveam pe Halep, nu mai auzea nimeni de noi. Se auzeau doar nenorociri despre tara asta”, a spus Dumitru Dragomir despre iubitul Simonei halep, Toni Iuruc.

Care este cel mai mare vis al Simonei Halep

„Dupa ce ma voi retrage din tenis, imi doresc foarte mult o familie si sa ma dedic total copiilor mei. Sper sa am copii. Ma voi ocupa de ei sa faca un sport, daca vor. Daca nu, o sa-i sustin in totalitatea in tot ceea ce vor ei sa faca. Viata mea o sa fie implinita dupa tenis”, a marturisit Simona in prima conferinta de presa digitala din Romania. Apoi a adaugat, pe un ton categoric: „Nimic despre tenis, cativa ani!”, a mai spus Simona.

Simona Halep viseaza si la o vacanta exotica, departe de ochii indiscreti. „Vacanta ideala? Mi-ar placea sa merg undeva unde nu sunt foarte multi oameni si sa am liniste. Sa ma bucur de cateva persoane, apropiatii mei si prieteni”, a spus Simona Halep. Aceasta a detaliat: „Nu undeva la munte, ci pe o plaja. Dar sa nu fie foarte cald, 28-30 de grade Celsius, pe acolo”, a spus Simona Halep.

Simona Halep era pe locul cinci, la jumatatea acestui an, atunci cand vine vorba de incasarile totale din tenis la jucatoarele prezente in topul WTA, loc pe care, momentan, si-l pastreaza cu succes. Pentru performanta din acest an de la Roland Garros a primit 478.056 dolari si a ajuns astfel la suma de 30.155.925 de dolari, obtinuta in toata cariera. Simona Halep este pe locul 5 in top 10 al celor mai bogate din circuitul WTA, castigand peste 30.000.000 de dolari din tenis.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie