13.03.2023
Si-au asortat tinutele si au evadat in Italia! Familia Melnic, imagini de familie, la Milano - FOTO

Recent, Anatolie Melnic, impreuna cu sotia sa Tatiana si fiica Kamelia au decis sa viziteze unul dintre cele mai frumoase orase din Italia si anume Milano.

Si pentru ca au ajuns la cea mai importanta atractie turistica din Milano, si anume Piazza del Duomo, ei si-au facut si cateva fotografii acolo.

De aceasta data, Tatiana si fiica sa, Kamelia, au decis sa isi asorteze tinutele. Pentru sedinta foto improvizata cele doua au purtat look-uri total white formate din blugi evazati cu talie inalta, crop top-uri cu maneca lunga si fermoar, dar si adidasi supradimensionati.

Actori interzisi la Oscar. Cine sunt cineastii care au fost exclusi de la galele de premiere - FOTO

Cu toate acestea, la capitolul ochelari Kamelia si mama ei s-au diferentiat. Cea mica a purtat ochelari de culoare alba, iar sotia lui Anatolie avea ochelari de culoare neagra.

„Frumuseti.”, „Cat de frumoase sunteti”, „Omg”, „O familie superba.”, „Sunteti minunati. Domnul sa va pazeasca de tot raul.”, „Ce familie frumoasa.”, au scris internautii in sectiunea de comentarii a pozelor.

Familia Melnic este una dintre cele mai indragite de internautii de la noi din tara. De-a lungul timpului acestia au reusit sa acumuleze o multime de aprecieri, comentarii si cu siguranta au castigat si inimile fanilor.

„O sa invatam din greselile facute in relatia respectiva, ca sa nu le mai facem in urmatoarea relatie”. Daniela Costetchi, dezvaluiri despre despartirea de fostul sot - FOTO

Articole din aceeasi categorie