11.06.2021
Shakira - o mama implinita! Imaginea nemaivazuta cu Sasha, fiul ei si al lui Pique

Shakira este una dintre cele mai recunoscute si apreciate artiste la nivel mondial, iar pe langa cariera frumoasa, aceasta are si o familie fericita.

Shakira si Gerard Pique sunt impreuna de mai bine de 10 ani si au doi copii. De-a lungul timpului, vedetele au fost rezervate in a oferi detalii sau a posta imagini din viata lor personala, dar, ca orice mama, si Shakira este tentata sa-si laude fiul pentru succesele obtinute, mai ales ca are o comunitate de peste 70 de milioane de urmaritori pe Instagram.

Fiul mai mic al artistei, Sasha, a avut parte de prima lectie de surf, iar mama sa a distribuit o fotografie cu acesta si prietenii lui, care a adunat peste 400 de mii de like-uri din partea internautilor.

„Sasha, alaturi de prietenii si profesorii Kai si Hans dupa prima lectie de surf!”, a scris Shakira in descriere, iar fanii ei au fost darnici cu aprecierile. Acestia au remarcat cat de mare a crescut deja baiatul, cat de frumos este si i-au urat succes.

E clar ca pasiunea lui Sasha pentru surf vine de la mama lui. Shakira este pasionata de acest timp de sport si nu doar, skateboarding fiind una dintre activitatile indragite de ea.

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie