10.10.2019
S-a casatorit cu cel care-i fusese nas de cununie! „Am organizat totul in secret.”
Povestea de dragoste dintre cantareata de muzica populara, Margareta Clipa, si actualul ei sot, Gheorghe Cusiac, isi are originile in copilaria celor doi. Margareta si Gheorghe se stiau de copii, iar adolescenta le-a adus iubirea. 

Margareta Clipa nu a fost placuta de soacra

Margareta Clipa s-ar fi casatorit la 20 de ani, dar mama lui Gheorghe nu a fost de acord. Ea era o cantareata la inceput de drum, in timp ce Gheorghe era inginer. Aceasta diferenta de statut dintre cei doi nu a fost pe placul mamei lui Gheorghe, astfel incat aceasta a facut tot ce a tinut de ea sa-i vada despartiti: „Ne-am fi casatorit la 20 de ani, dar mama lui m-a intalnit odata pe strada si mi-a spus: „Sa-mi lasi baiatul in pace, ca el e inginer!”. Eu eram cantareata, nu eram la nivelul la care si-ar fi dorit mama lui.”, povestea Margareta Clipa in urma cu mai multi ani, la emisiunea Happy Hour.

Cei doi insa au tinut legatura de-a lungul timpului si s-au reintalnit la nunta Margaretei cu primul ei sot. Gheorghe si sotia lui au venit la nunta Margaretei Clipa in calitate de nasi de cununie.

Totusi, nici macar casniciile pe care le avea fiecare dintre ei nu au putut sa stinga sentimentele puternice care luasera nastere inca din copilarie si se intensificasera cu fiecare an care trecea.

Fina si nasul, poveste de iubire cu final neasteptat

In momentul in care si-au dat seama ca sentimentele nu disparusera, cei doi au luat decizia de a divorta de sotii de la acel moment. Primul care a intentat divort a fost Gheorghe. Dupa el, a venit randul artistei Margareta Clipa sa divorteze de cel alaturi de care traise cativa ani. Odata lucrurile aranjate, Margareta si Gheorghe s-au putut iubi in voie, iar in 2002, si-au unit destinele: „Am organizat totul in secret. Am facut nunta joia, ca tiganii, ca nu s-a putut altfel – sambata aveam alta nunta la care trebuia sa mergem. Invitatii au crezut ca vin la ziua mea de nastere. Au ramas stupefiati cand au aflat ca ne-am casatorit.”, a marturisit solista in emisiunea Happy Hour.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie