07.04.2021
Rezidentul Comedy Club a devenit tata pentru a patra oara, la 38 de ani. Cine este actorul care i-a multumit sotiei sale emotionant, dar si cu umor: „IronMama ”

Rezidentul show-ul TV din Rusia, Comedy Club, Demis Karibidis, a facut marele anunt prin intermediul retelelor de socializare. Artistul a devenit tata pentru a patra oara.

Citeste si :  Sunt nascuti ambii in aceeasi zi, doar ca la 25 de ani distanta unul de celalalt. Care e secretul casniciei dintre Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas, care isi traiesc iubirea deja de 20 de ani

Demis Karibidis, in varsta de 38 de ani, a postat imagini emotionante pe pagina sa de Instagram. Artistul tine bebelusul nou-nascut in brate si zambeste larg, iar in alte poze apare alaturi de intreaga sa familie numeroasa in momentul externarii mamei din maternitate.

„Дитятка, ребята!
Пришло время поделиться с вами радостью)
Спасибо любимая за все. Ты моя, поистине, половина.
Пелагуша осчастливила нашу семью в очередной раз! IronMama !!
Люблю тебя, каждую секунду!
Доча, рости здоровой, счастливой, воспитанной! Неси в этот мир добро и он тебе обязательно ответит)!”  (Copilas, baieti! Este timpul sa impartasesc bucuria cu voi. Multumesc, iubito, pentru tot. Esti cu adevarat jumatatea mea. Pelagusha a facut inca o data famili noastra fericita! Te iubesc in fiecare secunda! Fiica mea, sa cresti sanatoasa, fericita, cuminte! Aduceti bine in aceasta lume si cu siguranta va va raspunde ”, a scris Demis.

Artistul este extrem de multumit de starea fiicei sale, al carui nume este inca pastrat in secret. In postarea sa, Karibidis i-a multumit sotiei pentru ca si-a facut din nou familia fericita. Aparitia celui de-al patrulea copil a fost o mare surpriza pentru fanii cuplului. La urma urmei, in tot acest timp au reusit cu pricepere sa ascunda sarcina. „Am planificat mult timp sa vorbim despre viitoarea reaprovizionare in familia noastra, dar timpul a trecut in carantina, astfel incat sa nu observam cum s-a nascut bebelusul nostru", a spus sotia lui Demis, Pelageya.

Karibidis este un tata cu multi copii. Impreuna cu sotia sa Pelageya, ei cresc deja doua fiice si un fiu.„Am iubit copiii toata viata mea, inca din copilarie. Si acum, avand trei, uneori ma intreb cat de multa dragoste ramane in mine pentru persoanele dragi ”, spunea Pelageya mai demult.

Demis Karibidis are in prezent 38 de ani. Comediantul este originar din Georgia.

In mai 2014, Karibidis s-a casatorit cu Pelageya. El i-a cerut mana si inima sotiei sale in fata publicului larg, pe scena Comedy Club, in sala de concerte din Jurmala.

Citeste si :  La nici 17 ani, are sute de mii de urmaritori pe Instagram, TikTok si Youtube si a muncit trei ani pentru a lansa un videoclip care a adunat in cateva zile 100 k de vizualizari.  Vlada Botan: „Am investit munca, dragoste si activitate, niciodata nu am investit bani” - VIDEO

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie