30.04.2021
Reuniune de familie! Nepoata Sofiei Rotaru si-a lasat iubitul milionar in SUA si a iesit la plimbare cu mama si bunica. Cat de frumoasa e aceasta dinastie

Sofia Evdokimenko, nepoata legendarei interprete Sofia Rotaru, a impartasit cu internautii imagini din timpul unei plimbari in familie.

De obicei, Sofia Evdokimenko se afla New York, unde studiaza la prestigioasa Universitate Parsons School of Art. Totodata, tanara de 19 ani isi incearca talentul in modelling si muzica. Artista canta sub numele de scena Sofia Eve.

Sonya Evdokimenko - nepoata Sofiei Rotaru

Sofia Rotaru arata mai bine decat nora ei! Fanii au ras cand au vazut fotografia

In pofida vietii pe care o are in Statele Unite, Sofia isi gaseste timp pentru familie si zboara in mod regulat la rudele sale din Kiev. De data aceasta, tanara a avut o plimbare cu mama si bunica Ludmila in capitala Ucrainei, iar nora lui Rotaru, Svetlana Evdokimenko, a postat mai multe fotografii comune pe Instagramul ei - doamnele au pozat pe fundalul peisajelor frumoase ale orasului.

Olga Buzova - relatie cu PR managerul ei? DAVA va exploda de gelozie cand va vedea acest sarut

Internautii le-au complimentat pe toate si au remarcat asemanarea izbitoare intre ele, iar cineva s-a interesat de ce lipseste Sofia Rotaru din fotografii:

„Trei generatii de o frumusete incredibila!”, „Acolo sunt genele geniale”, „Cat de asemanatori sunteti voi trei!”, „Frumoase”, „Sofia Mihailovna unde? Ea lipseste in fotografia de familie.”, sunt unele dintre mesaje.

Comentariile utilizatorilor Instagram

Recent in mass-media au inceput sa circule zvonuri despre faptul ca Sofia se pregateste de nunta cu iubitul ei de 32 de ani, milionarul Denis Zhadanov, care a fost inclus si in lista Forbes. La scurt timp, tatal ei Ruslan a negat aceste informatii, desi Sofia este intr-o relatie cu Denis.

Sonya Evdokimenko si Denis Zhadanov

Putem remarca faptul ca in familia Sofiei exista multe exemple de relatii trainice. Parintii ei locuiesc impreuna de mai bine de 25 de ani, iar celebra bunica Sofia a avut o relatie de mai bine de 30 de ani cu sotul ei Anatoliy. Chiar si dupa moartea sotului sau, Rotaru continua sa-i fie fidela.

Sofia Rotaru alaturi de regretatul ei sot - intr-o fotografie de colectie! „Exista si dragoste eterna...”

Familia Sofiei Rotaru

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie