06.11.2019
Rapperul Geegun si sotia sa, Oxana Samoylova, sunt in culmea fericirii. Pe lume trebuie sa apara cel de-al patrulea lor copil.
Cuplul si-a impartit bucuria pe pagina lor de Instagram. Ambii au hotarat sa nu ascunda aceasta veste si au hotarat sa-si incante urmaritorii.

Zvonurile din presa rusa precum ca sotia lui Geegun ar fi insarcinata s-au adeverit. Ei au publicat zilele trecute cateva fotografii cu familia lor, in care Oxana Samoylova apare cu burtica la vedere. „Suntem socati!”, a scris ea in descrierea fotografiei.


In urma felicitarilor venite de la urmaritorii lor, Geegun si-a exprimat si el emotiile si i-a multumit lui Dumnezeu si sotiei pentru acest dar: „Multumesc, Atotputernicule! Multumesc, draga!”

In prezent, ambii sunt parintii a 3 fetite minunate - Ariela, Leia si Maia. In opinia mai multor internauti care au comentat la poza de pe Instagram, copilul care va aparea pe lume va fi un baietel. Sa fie oare adevarat?

Geegun si sotia lui s-au cunoscut intr-un club de noapte. Cateva saptamani mai tarziu, indragostitii si-au oficializat relatia, devenind in iarna anului 2012 sot si sotie.

Surse foto: Instagram.com; Google.com

Articole din aceeasi categorie