21.03.2020
Radiaza de fericire in bratele sotului. Olga Manciu si-a luat cei trei copii si a plecat la Londra, unde s-a reunit cu Alexandru Manciu

Un eveniment mult asteptat a avut loc in familia lui Alexandru si Olga Manciu. Dupa luni in care au stat separati, traind in doua tari diferite, Olga si-a luat inima-n dinti si cei trei copii in brate si s-a mutat la Londra, alaturi de sotul ei, cantaretul Alexandru Manciu.

Frumosul anunt a fost facut de Olga pe Instagram. Influencerul a marturisit ca a tinut in secret schimbarea, pentru ca nu si-a dorit vorbe si barfe pe seama acestui subiect.

Citeste si

De indata ce s-a vazut bine langa sot si copii, Olga si-a anuntat comunitatea pe Instagram ca familia lor s-a reunit.

Aceasta a imortalizat si intreg drumul pe care l-au parcurs impreuna, pana la Alexandru. De asemenea, ea a impartasit cu folowerii un video adorabil, in care se simte iubita si rasfatata in bratele tatalui copiilor ei.

Povestea de dragoste dintre Alexandru si Olga Manciu a inceput atunci cand interpretul a fost invitat de mama Olgai sa cante la majoratul acesteia. Cei doi s-au casatorit in 2011, iar in anul urmator au devenit parinti a doi baieti gemeni, Matei si Damian. In 2016, familia acestora s-a marit cu inca un membru, un baietel pe nume Vladimir.

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie