22.02.2021
Printul William, devastat de comportamentul fratelui sau, Harry! “E lipsa de respect fata de bunica!”

Vestea ca printul Harry a renuntat definitiv la atributiile regale l-a devastat pe fratele sau, printul William. Fiul cel mare al printesei Diana este trist si incearca sa se obisnuiasca cu ideea ca relatia cu fratele sau nu va mai fi niciodata la fel. 

Recent, printul Harry si sotia sa, Meghan Markle, au parasit definitiv Casa Regala Britanica, anuntand totodata ca renunta la toate indatoririle de membri ai monarhiei.  

"Ducele si ducesa de Sussex i-au confirmat majestatii sale regina ca nu vor reveni ca membri cu indatoriri in cadrul familiei regale”, a anuntat zilele trecute Palatul Buckingham. "Desi am primit decizia cu tristete, ducele si ducesa vor ramane in continuare membri mult iubiti ai familiei regale”, scrie in comunicat.

O sursa apropiata casei regale a dezvaluit ca decizia luata de Harry l-a socat pe William. Acesta este trist si condamna comportamentul fratelui sau fata de bunica lor, regina Elisabeta a II-a. El considera actul lui Harry insultator si lipsit de respect. 

“E lipsa de respect fata de bunica, Harry!”, ar fi spus William potrivit unei surse din interiorul casei regale, scrie The Times. 

Dupa ce i-a trecut furia si-a dat seama ca va trebui sa se obisnuiasca cu absenta fratelui sau. Au impartit totul in viata: un birou, o fundatie, s-au intalnit zi de zi si toata distractia de care au avut parte in tot acest timp…Ii va lipsi mereu”, a mai spus sursa citata de The Times

Un prieten al printului William a mai declarat ca acesta simte acum toata presiunea pe umerii sai. “Viitorul lui arata diferit din cauza alegerilor lui Harry. Nu e usor”, a spus acesta. 

Printul Harry si Meghan Markle asteapta al doilea copil

Inainte de a anunta ca nu isi vor relua atributiile regale si nici nu se vor intoarce in sanul monarhiei, Meghan si Harry au venit cu o alta veste importanta. Cei doi vor deveni din nou parinti anul acesta. Anuntul a fost facut la cateva luni dupa ce Meghan a suferit un avort. 

Meghan si Harry locuiesc in prezent in California, SUA, dupa ce s-au retras din postura de membri superiori ai Familiei Regale, la inceputul anului 2020. Cuplul are un fiu, nascut in mai 2019, pe nume Archie. 

Articole din aceeasi categorie