15.08.2019
Printul William de Belarus. Fiul presedintelui Lukashenko cucereste Internetul cu frumusetea sa
Nikolai Lukashenko a devenit peste noapte noua vedeta a Internetului. Acesta a crescut mult si s-a transformat intr-un tanar inalt si extrem de chipes.

Fiul lui Alexandr Lukasheno a aparut ani la rand in fotografiile oficiale ale presedintelui, dar toata lumea cumva a scapat mometul cand dintr-un copil durduliu, s-a transformat intr-un adolescent chipes. Desi Nikolai nu are decat 14 ani, acesta poate fi, cu siguranta, confundat cu un manechin de pe podium.

Nikolai s-a nascut in 2004, iar 3 ani nimeni nu a stiut nimic despre el. In 2007 insa, acesta a inceput sa-l insoteasca pe tatal sau la diverse evenimente. 

Momentan, Nikolai locuieste cu tatal sau si, spun gurile rele, are un caracter deloc dulce. O sursa apropiata presedintelui a povestit ca copil fiind el a amenintat o stewardesa ca o va impusca, cand va deveni ministru pentru ca aceasta nu i-a permis sa inchida de sine statator usa avionului.

In 2019, Nikolai a revenit in vizorul publicului in timpul vizitei presedintelui in China. Internautii au ramas masca cand au vazut noile fotografii ale lui. Tunsoare trendy, cu jumatate de cap mai inalt decat tatal sau, costum care se pliaza perfect pe corp si pometi proeminenti – cu toate acestea se poate mandri tanarul, care aduce aminte de Printul William pe cand acesta era adolescent.

„Acesta este Printul William de Belarus.”, „Printul Cartof e minunat.”, „Colea, suna-ma”, au fost cateva dintre replicile internautilor incantati.

Amintim ca presedintele Belarusului, Aleksandr Lukashenko, mai are inca doi baieti: Victor si Dmitrii.

Sursa foto: Google.com, wday.ru

Articole din aceeasi categorie