14.06.2019
Povesti inedite de iubire: Silvia si Petre Roman! El are 72 de ani, ea 47, dar se gandeau sa mai faca un copil
Sunt impreuna de mai bine de zece ani, au un baietel de 9 ani, care ii face fericiti si pare ca intineresc in fiecare zi impreuna.

Viata insa nu a fost la fel de usoara de la inceput. In 2012, pentru Libertatea, Silvia povestea:

„Cand Petre a decis sa inchida usa trecutului si sa deschida, alaturi de mine, usa unui viitor nou, impreuna, m-a avertizat: «Sa stii ca nu va fi usor! Se vor spune multe rautati despre tine, dar sa nu uiti niciodata ca, orice s-ar spune, ceea ce conteaza este ceea ce cred eu despre tine». La inceput, poate ca nu mi-am dat seama cat de amplu poate fi raul acela, dar acum stiu”. 

 

Intr-adevar, cand au decis sa-si asume relatia, presa a explodat. Fosta sotie a lui Petre Roman, Mioara, s-a aratat suparata, iar multi au considerat ca Silvia sta alaturi de Petre pentru bani si faima. Timpul si familia pe care au construit-o impreuna dovedesc altceva. 


Prima data s-au intalnit intr-un avion, unde s-au asezat intamplator unul langa altul. Pe atunci ea se concentra pe muzica si avea deja un album la activ, scos in 2003. Presa a scris ca inainte de a se indragosti de Petre, Silvia a avut o relatie de 12 ani cu un italian foarte bogat, cu 47 de ani mai in varsta, pe nume Giuseppe.


Foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie