19.11.2020
Povestea incredibila a modelului Rosanna Davison. Fiica lui Chris de Burgh a devenit mama de gemeni, dupa ce a pierdut 15 sarcini

Rosanna Diane Davison este un fotomodel irlandez de 36 de ani. Recent, tanara care a fost desemnata Miss World 2003 si-a indeplinit cel mai mare vis, de a da nastere unui copil. 

Dupa 15 pierderi de sarcina, Rosanna a fost binecuvantata cu gemeni identici, doi baieti pe care i-a numit Hugo si Oscar. Modelul a impartasit vestea cu fanii ei, postand o fotografie de la spital, pe contul ei de Instagram. 

Anterior, Rossana a povestit intr-un interviu ca in ultimii ani, a suferit 15 pierderi de sarcina, pana cand in cele din urma s-a hotarat sa apeleze la o mama surogat. Asa a aparut pe lume fiica ei, Sofia.

Medicii i-ar fi spus ca nu va putea niciodata sa duca o sarcina pana la capat, din cauza unor disfunctii imunitare. Cu toate acestea, in 2020 s-a intamplat o minune. Anume asa considera Rosanna, pentru ca a reusit sa ramana insarcinata pe cale naturala. Astfel, modelul se alatura altor celebritati care au ramas gravide in perioada de carantina. Se pare ca petrecerea timpului intr-o atmosfera linistita, in sanul familiei, a fost lucru benefic pentru ea. 

Fericitul bunic, celebrul cantaret si compozitor Chris de Burgh, le-a impartasit astazi vestea fanilor lui, pe facebook: ”Sunt incantat sa va spun ca fiica mea Rosanna, dupa ce a suferit durerea pierderii a 15 sarcini, a ramas insarcinata in primavara acestui an cu gemeni identici si a nascut ieri dimineata doi baieti frumosi si sanatosi, Oscar si Hugo, care se vor alatura surorii lor de un an Sophia si tatalui lor Wesley, intr-o familie minunata, fericita si vibranta !!”

Articole din aceeasi categorie