12.01.2021
„Opt ani de cand mi-am facut o bucatica rupta". Victoria Rosca de la Zambarele, emotionata pana la lacrimi de ziua fiului ei, Ovidiu. Ce surpriza i-a pregatit sotul acesteia

E sarbatoare mare in familia actritei Victoria Rosca de la Zambarele. Acum opt ani ea a devenit mama. Sotul acesteia a surprins-o frumos cu un buchet de trandafiri rosii pe care l-a lasat in dormitor.

Citeste si :  La sase luni dupa moartea Nayei Rivera, casa actritei a fost scoasa la vanzare

Victoria a publicat un filmulet pe Instagram in care a aratat prietenilor virtuali cum a fost surprinsa de dimineata de catre sotul ei. „De opt ani sunt mama, este ziua lui Ovidiu.”

Pe pagina sa de Facebook, actrita a mai distribuit si un mesaj emotionant cu aceasta ocazie.

„8 ani, de cand mi-am facut o bucatica rupta. Un cel mai bun prieten si tovaras! La multi ani baiatul meu, al nostru, copil al universului, Ovidiu-Alexandru! Tot ce e mai bun, sa fie al tau! Si da, mami maine are oleaca de treaba, di cu zi, dar seara o sa bea vreo trii sampusicuri de sanatatea si virtutea ta. Asa e legea.”

Autoarea proiectului „Zambarele", este casatorita cu Viorel Vacari si cei doi sunt parintii lui Ovidiu-Alexandru.

Citeste si :  Ion Paladi a imbracat halatul alb pentru a juca intr-un serial de peste Prut: "Avem un scop de a ajunge pe Netflix"

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie