23.02.2021
„Olesea, ma ustura ochiul”. Cum Anatol Durbala este rasfatat de sotia sa, de 23 februarie

Anatol Durbala si Olesea Svecla impreuna cu cei doi copii ai lor formeaza una dintre cele mai cunoscute si admirate familii din showbizul de la noi. Actorul surprinde cele mai frumoase momente din viata lor si le posteaza pe retelele de socializare. 

Citeste si :  Gheorghe Urschi - in procesul unui nou proiect. Ce pregateste Regele umorului moldovenesc? „Speram anul asta sa il dam gata!”

De 23 februarie, Olesea Svecla l-a rasfatat pe sotul sau intr-un mod inedit, organizandu-i o procedura de frumusete. „Sa nu spuneti ca nu am grija de sotul meu. Astazi el este la salonul de frumusete Olesea Svecla. Eu ii fac scrub de cafea.”, spune actrita.

Iar Anatol Durbala, nemultumit spune: „Asta se numeste 23 februarie. Asta ma freaca cu cafea...Ce bine ca-s barbat.”, spune actorul.

Ziua de 23 februarie este numita si Ziua Aparatorului Patriei. La nivel mondial, ziua barbatilor este sarbatorita la data de 19 noiembrie, insa in Republica Moldova, ziua barbatilor este considerata si pe 23 februarie.

Citeste si :  Duo Fatu a ridicat juriul in picioare cu momentul lor de acrobatie. Florin Calinescu: ”Este foarte periculos ce faceti!” - VIDEO
Articole din aceeasi categorie