13.01.2021
O vedeta in devenire! Vezi cum fiica Allei Pugacheva interpreteaza hitul mamei sale si cat de libera se simte pe scena

Talentul se transmite genetic. Asta a demonstrat Liza Galkina, fiica Allei Pugacheva, care a interpretat renumita piesa a mamei sale, „Миллион алых роз”.

Citeste si :  Mama a sapte copii - look de milioane. Cum a pozat Marina Carnat impreuna cu toata familia  

Nu este un secret faptul ca copiii Allei Pugacheva si ai lui Maxim Galkin sunt foarte talentati. In 2020, gemenii de 7 ani au mers pentru prima data la scoala, iar anterior au frecventat gradinita potrivit sistemului Montessori. Liza si Harry invata si vorbesc deja in limba franceza foarte bine, fac arta teatrala, recita poezii. Este evident ca abilitatile vocale si artistismul, le-au mostenit de la faimosii lor parinti. 

Un videoclip de pe pagina fanilor Lizei Galkina, a atras atentia internautilor. Micuta interpreteaza hitul mamei sale - „Миллион алых роз”, cu ocazia zilei de nastere a compozitorului Raimond Pauls. Fetita are auz muzical excelent si se simte foarte libera pe scena.

Fara indoiala, creste o noua vedeta. Nici Harry nu ramane in urma. In videoul de mai jos poti vedea „colaborarea” lui cu Igor Nikolaev, care a fost filmata de curand.

Cu siguranta, Alla Pugacheva si Maxim Galkin au cu ce se mandri.

Citeste si :  Emilian si Nina Cretu isi maresc familia. Actorul si-a aratat iubirile: "Nani, nani, puisor"

Sursa foto/video: Instagram

Articole din aceeasi categorie