04.01.2020
O prezentatoare PRO TV - despre prima vacanta cu fiica ei de numai doua luni! „Fetita noastra are deja 5 zboruri.”
Pentru jurnalista si familia ei, anul 2019 a fost unul plin de surprize frumoase - gazda emisiunii „Gusturile se discuta” a devenit mamica pentru prima oara.

Prezentatoarea PRO TV si sotul ei, omul de afaceri, Sergiu Cretu au ales sa intampine Noul An intr-o locatie de vis, de aceea au plecat intr-o escapada tocmai in Maldive. de data asta insa totul a fost diferit pentru ce cei doi au fost insotiti si de fiica lor, Aris Rosalie de doar doua luni.

„E o alta surpriza din partea lui Sergiu. A tinut sa petrecem Revelionul pe una dintre cele mai frumoase insule din lume.”, ne-a povestit jurnalista.

Aceasta vacanta e prima petrecuta in trei si de aceea e altfel decat celelalte.

„E foarte diferit de ce a fost pana acum. Intram pe rand in ocean. Facem snorkeling tot pe rand. Suntem parinti foarte grijulii. Chiar daca doarme cateva ore la pranz, oricum n-o scapam din ochi.”, a spus tanara mamica.

Totusi, se pare ca micuta Aris Rosalie e incantata de ocean si se simte foarte bine in Maldive.

„Suportam foarte usor caldura. Savuram din plin apa de cocos. Astazi am intrat impreuna cu Aris Rosalie in ocean. I-a placut. Asa credem. N-a plans.”

Despre cum a decurs calatoria cu micuta Aris Rosalie, dar si ce sfaturi le-ar da mamicilor care vor sa plece in vacanta cu bebelusii lor, Silvia petrov a spus: „Zborul a fost neasteptat de usor. Aris a dormit aproape tot timpul. Daca au posibilitate si dorinta, evident, mamicile pot calatori cu micutii indiferent de varsta lor. Fara frica. Fara limite. Curaj, darzenie pentru ca e chiar Funny. Maldive e perfect pentru vacantele pentru familii Mai ales pentru cele care au bebelusi. E o aventura frumoasa.”



Articole din aceeasi categorie