22.12.2019
Nata Albot - despre relatia de cuplu! „Lui Andrei i s-a urcat egalitatea la cap si mi-a zis “ia mai du-te si tu”...”
Se pare ca Nata Albot le reusesete pe toate - e la curent cu tot ce se intampla in Moldova, invata la universitate si creste impreuna cu Andrei Bolocan, niste copii minunati.

Pe retelele de socializare, jurnalista publica adesea postari in care isi expune opinia cu privire la anumite situatii.

In una dintre cele mai recente postari, Nata Albot vorbeste depre egalitatea din cuplu, facand referinta, bineinteles, la familia ei.

„Pana nu demult faceam cumparaturi impreuna. Si eu eram ok cu asta. Adica eu credeam ca sunt ok. Desi era foarte enervant sa trebuiasca sa mergi la minim 3 magazine, departe unul de altul, ca sa gasesti si calitate, si varietate, si preturi mai reduse.”

Odata cu inceperea studiilor insa aceasta responsabilitate i-a revenit lui Andrei, care se pare ca si-a asumat-o pe deplin.

„Incepand cu toamna asta, Andrei si-a asumat sa faca el toate cumparaturile pentru casa, in timp ce eu eram la universitate. Si pentru ca sa faci aici cumparaturi inseamna minim vreo 6 ore, cand terminam eu lectiile, Andrei numai bine termina cumparaturile. Ma lua de la metrou si mergeam acasa. Si asa eu am inteles ca mie, de fapt, nu-mi place sa merg la cumparaturi, iar lui Andrei ii iese tare bine, alege tot ce-i mai bunisor, sanatos, biologic.”

Chiar daca se considera ca femeilor le place sa mearga la cumparaturi, uneori, sunt multumite daca cineva i-ar mai lua din treburile casnice, lasandu-le timp pentru alte activitati.

„De cateva saptamani lui Andrei i s-a urcat egalitatea la cap si mi-a zis “ia mai du-te si tu”. Si iata am vreo 3 zile de cand frigiderul e gol, iar eu tot nu ma pot porni la cumparaturi. Asa de bine era inainte. Ce-i de facut?

Cum sa-l conving pe Andrei Vasilievichi ca egalitate asta e atunci cand un partener isi asuma cu drag ceea ce celuilat partener deloc nu-i place sa faca.”

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie