15.01.2020
Nata Albot - despre micile bucurii ale vietii! „Asa clipe trebuie conservate in borcane, ca tare repede mai uitam ce e adevarata fericire.”
Jurnalista stie sa profite la maximum de cele mai frumoase momente petrecute in familie si gaseste motiv de recunostinta chiar si in lucrurile care, aparent, sunt obisnuite si nesemnificative.

Pe retelele de socializare, Nata publica adesea postari in care povesteste despre diverse situatii cu care se confrunta, dar si despre cele mai frumoase evenimente si trairi din viata ei.

Zilele trecute, Nata Albot a postat o fotografie in care i-a surprins pe doi dintre copiii ei cum stau in pat alaturi de Andrei Bolocan.

Se pare ca jurnalista si mezinul Noah s-au trezit primii si savureaza linistea diminetii in timp ce ceilalti membri ai familiei inca viseaza dulce.

„Sunt asa dimineti, cand te-ai trezit, vrei sa te scoli din pat, dar nu poti pentru ca ii trezesti pe ceilalti. Si atunci stai cuminte si astepti

Nu exista o fericire mai mare decat atunci cand somnul e somn, dar nu plansete cotinuie, cand in casa nimeni nu are febra, nu tuseste si nu sufera. Asa clipe trebuie conservate in borcane, ca tare repede mai uitam ce e adevarata fericire.”, a scris Nata in descrierea imaginii.

In incheierea aceasta le-a propus internautilor o metoda de a combate gripa.

„Daca insa v-a prins gripa, ascultati aici cel mai bun sfat pe care l-am primit si testat: bagati catelul de usturoi sub limba si, din cand in cand, muscati putin din el doar sa iasa zeama. Inghititi incet aceasta zeama si sugeti catelul de usturoi ca pe o bomboana. Tineti-l sub limba macar jumate de ora. Faceti o pauza, apoi reveniti la el. E neplacut, duhoarea oooo, frige putin, dar ajuta extraordinar! Pur si simplu credeti-ma si incercati. Eu l-as da in aceasta perioada tuturor copiilor la intrarea in scoala.”



Citeste si: Nata Albot - despre relatia de cuplu! „Lui Andrei i s-a urcat egalitatea la cap si mi-a zis “ia mai du-te si tu”...”

Nata Albot este o jurnalista, blogger si activist civic din Republica Moldova. Este organizatoarea unui sir de festivaluri, precum „Balul Brazilor de Craciun”, „Mai Dulce”, „IaMania”, „Lavender Fest” si „Hodina”, si initiatoarea unor proiecte precum „Klumea” si „Koolture Tricolore”. In 2015, a lansat cartea „Moldova din bucataria mamei mele”.

In vara anului 2013, sa mutat cu traiul in Canada impreuna cu fostul coleg de la Jurnal TV , Andrei Bolocan. Cei doi cresc 4 copii.

In 2010 jurnalista a fost declarata de revista VIP Magazin „Femeia anului”. In 2011, misiunea ONU in Moldova a premiat un grup de jurnalisti, printre care si Nata Albot, pentru desfasurarea unei campanii media impotriva intolerantei fata de copiii cu dizabilitati fizice.

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie