15.09.2020
„Multe lucruri au ramas in culise.” Fosta iubita a lui Timati - despre despartire

De curand s-a aflat ca interpretul Timati si iubita sa, Anastasia Reshetova, nu mai formeaza un cuplu. Cei doi au luat decizia de comun acord si au facut-o publica. Primind multe mesaje de la internauti, tanara a decis sa impartaseasca cu prietenii virtuali cateva ganduri despre situatia data.

Intr-o postare pe pagina sa de Instagram, Anastasia Reshetova a scris:„Inteleg ca in zilele noastre comportamentul unor personalitati publice a „vulgarizat” intr-o oarecare masura viziunea relatiei dintre un barbat si o femeie. Dar pentru mine institutia familiei este cel mai important aspect al vietii si va asigur ca, asa cum spuneti, nu as „face hype” niciodata din propriile mele relatii. Dimpotriva, la noi multe lucruri au ramas in culise si nu a existat niciun scop sa facem din asta un spectacol. Prin urmare, am o cerere imensa de a nu vulgariza aceasta poveste, deoarece nu este vorba despre asta.”

Fosta iubita a interpretului a specificat ca:„Faptul ca si dupa divort comunicam indeaproape este normal. La urma urmei, avem o gramada de subiecte si lucruri comune de facut, pe langa Ratmir. Da, s-ar putea sa credeti ca este foarte egoist din partea parintilor sa se desparta aproape imediat dupa nasterea copilului. Nu m-am gandit niciodata ca voi face acest lucru, avand in vedere ca divortul parintilor mei a durat mult si totul s-a intamplat in fata ochilor mei, lasand o amprenta asupra psihicului copilului din mine. Atunci mi-am promis ca viitoarea mea familie nu se va confrunta niciodata cu asta. Dar, din nou, orice se face este spre bine. Asa ar trebui sa fie acum. Va multumesc pentru intelegere si sprijin! Este foarte placut sa stii ca exista atat de multi oameni care se ingrijoreaza nu numai de propriile lor probleme, ci si de ceilalti.”

Nu a aparut niciun comentariu din partea lui Timati, despre despartire, dar interpretul a distribuit pe retelele de socializare o imagine unde apare alaturi de fiul sau, Ratmir, ceea ce inseamna ca in pofida separarii, Timati va ramane un tatic exemplar.

Reshetova si Timati au format un cuplu din 2015 si in 2019 s-a nascut fiul lor, Ratmir.

Citeste si :  Inca o despartire in showbizul muzical! „Iarta-ma pentru tot ce a fost!”

Surse foto: Instagram, Google.com

Articole din aceeasi categorie