23.02.2021
Moment de suflet de acum 15 ani, refacut in prezent. Ipostaze nostalgice - Cleopatra Stratan alaturi de tatal sau. „Taticaaa, la zuzu zuzu am tinut in mine”

Pavel Stratan a publicat un video pe retelele de socializare, in care a refacut un moment, alaturi de fiica sa, din copilarie.

Citeste si :  Cleopatra Stratan si Edward Sanda, o noua imagine din intimitate! Cum au fost fotografiati cei doi

Pavel Stratan si fiica sa, Cleopatra, si-au bucurat admiratorii, publicand un filmulet adorabil cu ei.

„Taticaa”, a notat artistul, in descrierea postarii, iar Cleopatra a scris: „Dupa 15 ani..”

Ei au reprodus un filmulet de cand ea era mica si canta primele melodii cu „zuzu, zuzu”: „Taticaaa, la zuzu zuzu am tinut in mine, nu casc gura...”, spune Cleo.

Cert este faptul ca tanara interpreta, Cleopatra, s-a transformat intr-o domnisoara frumoasa, insa pentru Pavel, timpul parca s-a oprit in loc. E neschimbat si dupa zece ani.

„Aveti o fata talentata si frumoasa foc. Sunt un fan de al "Stratanitei" l Multa sanatate si fericire atat d.vs cat si familiei”, „Sunteti super de minunati si ai un tata minunat si exemplu si tu esti la fel de minunata”, „Ce pot sa spun, Cleo a crescut o domnita fermecatoare, dar tata nu sa schimbat deloc .Sunteti ce-i mai bravo,astept cu nerabdare filmulete noi.”, „Ce tari sunteti.... Mai vrem sa vedem filmulete de cand erai micuta”,sunt replicile internautilor pe retelele de socializare.

Cantand de mica pe scena, Cleopatra Stratan detine sase recorduri mondiale. Primul ei album se intitulează „La vârsta de trei ani”. Melodia „Ghita” a facut furori cand a fost lansata, iar la moment are peste 44 de milioane de vizualizari pe Youtube. Cleopatra Stratan traieste acum o frumoasa poveste de dragoste cu interpretul de peste Prut, Edward Sanda. Tinerii sunt in vizorul internautilor si sunt eroii principalelor subiecte ale tabloidelor atat din tara, cat si din Romania.

Citeste si :  „Olesea, ma ustura ochiul”. Cum Anatol Durbala este rasfatat de sotia sa, de 23 februarie

Surse foto/video: Facebook, Google.com

Articole din aceeasi categorie